o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 4 Mart 2022 #11 Roverandom dedi: Zonebilişimden ben de mouse aldım sonradan iade ettim çok hızlı iade oldu sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... İade etme sebebiniz neydi hocam özel değilse öğrenebilir miyim?
Roverandom dedi: Zonebilişimden ben de mouse aldım sonradan iade ettim çok hızlı iade oldu sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... İade etme sebebiniz neydi hocam özel değilse öğrenebilir miyim?
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 4 Mart 2022 #12 o1Poseidon dedi: İade etme sebebiniz neydi hocam özel değilse öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mouse a alışamadım teknik bir kusuru falan yoktu. Paketlemesi falan da iyiydi.
o1Poseidon dedi: İade etme sebebiniz neydi hocam özel değilse öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mouse a alışamadım teknik bir kusuru falan yoktu. Paketlemesi falan da iyiydi.