Hepsiburada rezilliği

277662

Kilopat
Makaleler
5
Ağabeyim geçen gün bayağı ucuza Rampage marka (Normalde karşı çıkarım ama olması gerekenden bayağı ucuz olduğu için ve sadece o kullanacağı için al dedim.) bir kulaklık almış. Bizi tam olarak 8 gün bekletti ve aşağıdaki resimde bulunanları gösterdi bu site. Hani madem o kadar bekletiyorsun adam kupon falan verir orta da kaldık öyle. Üstüne biz iptal falan etmedik. Bakın tekrar ediyorum iptal etmedik. Bu adamlar kafasına göre iş yapıyor! Kulaklık elime geçesiye kadar bu işin peşini bırakmak istemiyorum. Ben bunları nereye şikayet edeceğim?

Destek ile iletişime geçtik bu arda. Tedarik edemedik efendim falan deyip geçiştirdiler. Madem tedarik edemiyorlar ilan koymasınlar. Birçok insana da böyle yapmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte rezillik sen iptal etmek istesen ne yapar eder iptal etmezler veya sorun çıkarırlar almayın bu siteden aldırmayın kafalarına göre iş yapan şaçma sapan bir firmadır kendileri.

Bu Hepsiburada rezilliği değil. Aldığınız satıcı bile Hepsiburada değil. Aldığınız satıcı Hepsiburada olsa hak verirdim ancak daha tamamen detaylarına bile bakmadan Hepsiburada'ya suç atmışsınız. Ben herhangi bir şey söylediğimde problem çıkarmadan en geç 5 günde geliyor. Eğer herkese olsaydı o zaman rezillik olurdu.

Site üzerinde satıcının Hepsiburada olmasına dikkat edin derim. Satıcısı hepsiburada olan ürünlerle ilgili bir sorun görmedim.

Ben 3.5 aydır Hepsiburada ile ilgi gördüğüm her konuya yazıyorum. Almayın aldırmayın diye.
İnsanların bilinçlenmesi lazım. Pandemi döneminin en kötü firması olabilir Hepsiburada.
Hocam fiyat cazibeli geldi yahu. Çekiliş kazandık 100 TL, bunu 108 TL'ye görünce alıverdik. 8 TL'ye çok komik geliyordu çünkü. Şu saaten sonra sistem önerirken fiyatlar yakınsa bir daha Hepsiburada önermeyeceğim.

Bu arada Hepsiburada satıcı değil biliyorum. Adamlar banane lan der gibi tepki verdi. Ben buna deli oluyorum.

Aslında bu konuda HB suçla fakat üye satıcı daha suçlu.
HB'nin suçu: Üye mağazaları yeteri kadar denetlememesi
Satıcıların Suçu (Bende çok uğraştım onlarla): İşi baştan savmaları. (İşini iyi yapanlar var tabii.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…