Ayip etmisler. 3 yil once de bir led almistim tami tamina 1 ayda getirdiler getirince de bozuk cikmisti. Yurtdisi flan da degil. Hepsiburada baya bozdu. Uzun zamandir alisveris yapmiyorum yapmayi da dusunmuyorum.
Hepsiburada'dan çok alışveriş yaptım yüksek tutarlı televizyon bileklik mouse olsun falan ama hiç böyle bir şey yaşamadım duymadım da heleki satıcı Hepsiburada, çok geçmiş olsun hocam.
Hocam alma konusunda sorun yok ben de cok alisveris yaptim ilk defa degisim talep ettim ve beni maymun gibi oynattilar ciddi anlamda sinirlerim bozuldu
Kutuya bile koymuyor ki, poşet gibisinden bir şeyleri varya onun içine koyuyorlar sadece, kenarları mahvoluyor kitabın. Keşke kutuya koysa kutuya koyunca yine bi nebze daha iyi oluyor.
Açıkçası talihsizliğiniz ilk defa Hepsiburada'dan alışveriş yapıp sizin gibi sorun yaşayan birini gördüm ki ben şahsi olarak 55 inch 4K TV aldım iki tane telefon aldım laptop aldım hiç sorun yaşamadım muhtemelen sizin teslim etmenizi istemeleri ürünün fiyatının yüksek olması tabii beklentinizin olması gayet doğal ama sizdende böyle bir şey talep etmişler bölge teslimatından kaynaklanan bir şey olabilir. Ahah fotoğrafları incelerken güldüm bu arada taşınılabilir bilgisayar taşımaya uygun değil yazmaları çok ironik
Hocam alma konusunda sorun yok ben de cok alisveris yaptim ilk defa degisim talep ettim ve beni maymun gibi oynattilar ciddi anlamda sinirlerim bozuldu.
Çok bilmiyorum iade konularını falan ama e-mail atın, gerekli yerlere şikayet edin, sürekli taleb oluşturun, birilerini arayın, firmayı rahatsız edin belki bir şeyler olur hocam rapor istedilerse raporu da alın 19k TL sonuçta az para değil.
İşte forum farkı diye buna derim. Farklı forumlarda tek yaptıkları şikayet edenlere "ha ha" atmak oldu.
Bana da sıfır diye kullanılmış anakart itelemeye çalışmışlardı.
Hocam malum forumda konuyu actigimda hakaret yiyip asagilandim sadece üstüne forum sahibi dalga gecer gibi "en sevdigim alisveris yeri hb" diye yorum yapmis cidden technopat candir ya
20 yıldır ailecek alışveriş yaptığımız site, bir kez bile sorun yaşamadık ki rahat 500.000 TL’lik alışverişimiz olmuştur toplasan. Ama denk geldimi geliyor işte Yine de ülke şartlarında en iyi E-Ticaret şirketi HB.