Hepsiburada RSA-Teknoloji dolandırıcı mı?

Geçen hafta bana da öyle bir arama geldi işin garip tarafı ne kargom vardı ne de kargoyla en ufak bir ilgim "siparişiniz teslim edilemedi sizi müşteri hizmetlerine bağlıyorum." dedikten sonra yüzüme kapandı.

Aynısını dedi hocam. Tamamen aynısını dedi. Adreste "." bile eksik değildi. Google konumu bile ekledim parantez içerisinde ama bunu yaptıktan 2-3 saat sonra diğer numarama sipariş için o numarayı kullanmadığım halde arama geldi ve bu oldu.

İlk olarak bir sorun yaşamazsınız , hepsiburada arada olduğu için bir şey olsa bile size bir zarar gelmez. 2.si arayan numara başka bir şey için demiştir . Müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.

PSU bugün kargoya verildi diyor nasıl oluyor bu birisi açıklayabilir mi?

Bu üründe ise satıcı Hepsiburada yazıyor .

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-11-06-22-43-27-776_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 39
Dostum hepsijet gece de çalışıyor. Bir şey olmaz merak etme. Gelince görürsün pişman olursan iadeni edersin bu kadar basit.

PSU bugün kargoya verildi diyor nasıl oluyor bu birisi açıklayabilir mi?

Bu üründe ise satıcı Hepsiburada yazıyor.

Kardeşim sıkıntı yok rahat ol ben Android TV box aldım 10 gün kullandım beğenmedim diye iade ettim 1 gün içinde param yattı, Hepsiburada şu an piyasadaki en güvenilir yerlerdendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…