2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 21 Ocak 2019 #11 İbotibo1 dedi: Partnerlerlerden alabilir miyiz ekran kartının soğutucusunu yapıp satanlardan? Genişletmek için tıkla... Dostum ekran kartını o yerlerden almadıysan vermezler hiç bir şekilde. RTX ürünü alan herkese demiyor anlaşmalı satıcılardan diyor.
İbotibo1 dedi: Partnerlerlerden alabilir miyiz ekran kartının soğutucusunu yapıp satanlardan? Genişletmek için tıkla... Dostum ekran kartını o yerlerden almadıysan vermezler hiç bir şekilde. RTX ürünü alan herkese demiyor anlaşmalı satıcılardan diyor.
Anwisdom Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 347 21 Ocak 2019 #12 Silinen üye dedi: Sana detaylı açıklama yaptım ama umrunda olmadı, çok değişik insanlar var bu forumda. Genişletmek için tıkla... Hocam demişsinki Vatan Bilgisayardan aldım kodu. Sadece satın aldığımız yerden mi alabiliyoruz kodu diye bir soru sordum değişik boş cevap vermene gerek yok soruyu sana sormadım zaten.
Silinen üye dedi: Sana detaylı açıklama yaptım ama umrunda olmadı, çok değişik insanlar var bu forumda. Genişletmek için tıkla... Hocam demişsinki Vatan Bilgisayardan aldım kodu. Sadece satın aldığımız yerden mi alabiliyoruz kodu diye bir soru sordum değişik boş cevap vermene gerek yok soruyu sana sormadım zaten.