4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Ekim 2021 #1 Dün kargoya verilecekti ama verilmedi. Ben, kargolar erken saatte veriliyor diye biliyorum. Bugün verilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021
Dün kargoya verilecekti ama verilmedi. Ben, kargolar erken saatte veriliyor diye biliyorum. Bugün verilir mi?
Nicksiz ayva Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 829 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #2 Bence kargo falan yetmedi, ondan dolayı ürününüz daha kargoya verilmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 4 Ekim 2021 #3 Bazen gecikmeler olabiliyor, öğleden sonra verilir diye düşünüyorum.
U unpor Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 507 4 Ekim 2021 #4 Genellikle pazar kargo olmaz. Ayrıca Hepsijet kargoları akşam alıyor. Acele etmeyin iptal falan için. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021
Genellikle pazar kargo olmaz. Ayrıca Hepsijet kargoları akşam alıyor. Acele etmeyin iptal falan için.
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #5 Benim kargomu gece 3'te vermişlerdi. Bugün verirler büyük ihtimal. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 4 Ekim 2021 #6 Nicksiz ayva dedi: Bence kargo falan yetmedi, ondan dolayı ürününüz daha kargoya verilmedi. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Ödenen para mı yetmedi? Ayrıca kargo parası verdik zaten? STR4NGE dedi: Bazen gecikmeler olabiliyor, öğleden sonra verilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... unpor dedi: Genellikle pazar kargo olmaz. Ayrıca Hepsijet kargoları akşam alıyor. Acele etmeyin iptal falan için. Genişletmek için tıkla... TurtleCanUsePC dedi: Benim kargomu gece 3'te vermişlerdi. Bugün verirler büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Akşam tekrar kontrol ederim.
Nicksiz ayva dedi: Bence kargo falan yetmedi, ondan dolayı ürününüz daha kargoya verilmedi. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? Ödenen para mı yetmedi? Ayrıca kargo parası verdik zaten? STR4NGE dedi: Bazen gecikmeler olabiliyor, öğleden sonra verilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... unpor dedi: Genellikle pazar kargo olmaz. Ayrıca Hepsijet kargoları akşam alıyor. Acele etmeyin iptal falan için. Genişletmek için tıkla... TurtleCanUsePC dedi: Benim kargomu gece 3'te vermişlerdi. Bugün verirler büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Akşam tekrar kontrol ederim.