ZentaX Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 740 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2019 #11 Teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi beklemek daha mantıklı. İşin üzücü tarafı Trendyol'da 40 TL daha ucuz olmasına ve aynı gün kargo imkanı olmasına rağmen sırf güvenilir olsun diye Hepsiburada'dan aldım. Emir M. dedi: Satıcı ve yorumları güvenilirse, ürün zaten elinize ulaşır. Dert etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'nın kendisinden aldım. Son düzenleme: 6 Kasım 2019
Teşekkür ederim arkadaşlar dediğiniz gibi beklemek daha mantıklı. İşin üzücü tarafı Trendyol'da 40 TL daha ucuz olmasına ve aynı gün kargo imkanı olmasına rağmen sırf güvenilir olsun diye Hepsiburada'dan aldım. Emir M. dedi: Satıcı ve yorumları güvenilirse, ürün zaten elinize ulaşır. Dert etmeyin. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'nın kendisinden aldım.
gokaybjk Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 19 11 Kasım 2020 #12 hepsiburada sipariş iptali için iade talebi verdiğinizde ortalama 3 iş günü içerisinde iade gerçekleşiyor
hepsiburada sipariş iptali için iade talebi verdiğinizde ortalama 3 iş günü içerisinde iade gerçekleşiyor
gokaybjk Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 19 15 Kasım 2020 #13 Hepsiburada sipariş iptali yapınca ortalama 3 günde iade gerçekleşiyor