Hepsiburada Siparişi İşleme Alındı Kısmında Kaldı

Blecade

Kilopat
Daha fazla  
Hepsiburada.com’dan yapmış olduğum 54568477 no’lu siparişim işleme alındı’da kaldı. Kargoya 28.11.2018 tarihinde, yani dün verileceği yazıyor. Ancak daha hazırlanmadı bile. Bunun sebebi ne olabilir? @Hepsiburada

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olay benimde başıma geldi, siparişi Cuma günü vermiştim bugün kargoya verilmesi lazımdı, ilk önce stok bitti dediler bugünde baktım hazırlanıyor olarak gözüküyordu tekrardan işleme alındı olarak gözükmeye başladı gerçekten doğru düzgün iş yapılmıyor iyice sinirlerim oynadı. İnşallah bugün verilir yoksa şikayette bulunacağım. Yoğunluk diyip bahane üretmesinler arkadaş cuma gününden sonra verilen siparişler bizden önce alıcısına ulaşıyor neyin yoğunluğu bu nasıl bir organizasyon yapılıyor. @Hepsiburada

@Blecade benimkide bugün kargolanması lazımdı işleme alındı sadece hazırlamadılar bile telefon aldım aralık 3 e kadar bekliyicem malesef en son gün o gün diyorlar.

Hepsiburada'da bu aralar biraz tedarik sorunu var sanırım. Kargoya verilecek dediği gün kargoya veriliyor,teslim edilecek dediği gün ise teslim ediliyor.
Sadece tedarik gecikiyor normalde sipariş verdiğiniz gün ve ya birgün sonra veriyorlardı kargoya.
sorun yok dedikleri gün gelir eline siparişin.

Ürün saat 13.00 itibari ile hazırlandı. Şu an saat 20.00 ama hala kargoya verilmemiş gözüküyor. Bugün verilir mi kargoya? Yoksa yarın mı verilir?

2 gündür Hepsiburada’ nın deposunda bekliyor ürün. Daha depodan bile çıkmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…