Hepsiburada siparişi kargoya verildiği gün alınabilir mi?

ilnessaw

Hectopat
Selam arkadaşlar, bugün Hepsiburada'dan kulaklık almıştım. Yarın kargoya verilecekmiş ama teslim etme süresi 20 Mayısmış. Ben bunu en kısa sürede yarın alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, bugün Hepsiburada'dan kulaklık almıştım. Yarın kargoya verilecekmiş ama teslim etme süresi 20 Mayısmış. Ben bunu en kısa sürede yarın alabilir miyim?
Eğer kapanmadan sonra kargolayacaklarsa beklemek durumundasınız. Yarını bekleyin, bugün ya da yarın "hazırlanıyor" aşamasına geçerse muhtemelen kısa sürede kargolanır. Satıcı hepsiburada'mı?

8 Mayıs'ta ürün aldım, bugun kargolandı ve hepsiexpress/hepsijet kendi firmaları ile gönderim sağlıyorlar. Bende de teslimat tarihi 17 Mayıs görünüyor. 🤷‍♂️

asdasd.jpg

Hepsijet hızlı çalışıyor, çok yüksek ihtimalle yarın elinizde olacaktır. Genelde Hepsijet gün içersinde erken sipariş verirseniz yarın sabaha elinize ulaştırıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı