Hepsiburada siparişim hala kargoya verilmedi

Eğer 1 hafta önce (yoğunluktan önce) sipariş verdiyseniz. WhatsApp destek hattın dan mesai saatleri içerisinde ürün hakkında net bilgi alabilirsiniz. (En azından ne zaman kargoya verilip verilmeyeceğini öğrenirsiniz)

Geçen hafta cumartesi günü vermiştim. WhatsApp destek hattını göremedim nereden bulabilirim numarayı?

Bu aralar çoğu site çok yoğun malum indirimler yüzünden endişelenmeyin eninde sonunda gelir bende 22 kasımda itopyadan Razer Mamba Elite, Razer Cynosa Chroma, Steelseries qck mousepad, Wiewsonic 23,6' 144hz Monitör sipariş etmiştim 30 kasımda kargoya verildi.

Şimdi size, Hepsiburada botu ile aramızda geçen muhteşem konuşmayı atacağım :

"Beklediğim için rica ederim." dememi mi bekliyordu acaba?

Neyse anlaştık bir şekilde. "En geç 4 Aralık'a kadar kargoya teslim edileceğini öngörüyoruz." dediler.

Son düzenleme:
010M modelini almıştım, daha ucuz dediğinizi. 1 haftada geldi. Ben de cumartesi sipariş vermiştim.
Pek bir farkları yok kasanın, keşke ucuz olanı alsaydınız. Tek fark galiba fanın Mystic Light desteği.
Kasanın montajı zor geldi bana. Dikkat edin.

Şans herhalde biraz da. Kasadan memnun musunuz bu arada? Hava akışı falan nasıl? İçinde gelen tek fan ile mi kullanıyorsunuz sadece? Bir de montajı zor derken, ne anlamda zor?

*Bu arada benim gördüğüm kadarıyla da tek farkı RGB kısmında.

1 gün sonunda memnunum. Daha fan alamadım ama almayı düşünüyorum. Kablolama bana zor geldi, daha önce yaptığım bir şey olmadığı için. Uzun bir delikten anakartın sağından tüm kablolar geçiyor. Ancak PSU'mun (Silverstone Strider 500w) kabloları çok sert olduğundan zor oldu.
Ayrıca fanın kablosu bence çok saçma olmuş. Fazla uzun ve garip biraz. Bir de içindeki USB kablosu falan kalın geldi, standart olabilir bilmiyorum.

Benim fanda PWM yok, sadece öndeki düğmeden değişiyor ancak pek mod yok.
Hava akışı kötü değil gibi, üste 1-2, öne 2 fan eklenirse gayet iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…