Hepsiburada siparişim hala kargoya verilmedi

Evet, fotoğraflardan da kablolama kısmı zor olacak gibi duruyor. Fazla delik yok gibi sanki kablolamayı rahat yapabilmek için. Benim şu an kullandığım kasa, malzeme açısından oldukça kalitesiz fakat kablolama çok rahat yapılıyor fazla deliği olduğu için. Neyse bir şekilde halledilir artık.

PWM yok derken, kasayla gelen fan 3 pinli yani demi? Kasanın önündeki tuş ile kaç farklı hız modu ayarlayabiliyoruz? Ben de kasa geldikten sonra ve para biriktirince 3-4 tane fan alıp eklemeyi düşünüyorum.

3 pindi evet. Hız modu yok öndeki tuşta, sadece ışık değişiyor. Sizinki Mystic Light üzerinden ayarlanabiliyor sanırım.
Benim düşüncem Arctic P12 fanından 4 tane almak. Güzel değerler sunuyor ve pahalı değil.

Be Quiet! ve Arctic fanlarına baktım. Arctic'in soğutucusunu kullanıyorum oldukça memnunum. Bütçeye bağlı olarak seçim yapacağım artık ileride. Hatta bütçem olursa Aerocool'un ya da Corsair'ın RGB fanlarından almayı da düşünebilirim. Güzel görünüyorlar. Fanları ayrı olarak aldığım zaman ileride kasa değiştirirsem yine kullanabilirim sonuçta. Teşekkürler cevaplarınız için, ben beklemeye devam ediyorum kasayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…