Hepsini yazdım zaten tüketici hakem heyetine şikayette bulunacağımı da belirttim ama geri dönüş yok. Bu gün geri dönüşte bulunmazlarsa şikayette bulunacam.
Cidden rezalet ben mesaj yazmasam umurlarında olmayacak ki sen yazmana rağmen mesaj atmamışlar, bu ağır ithamları hak eden bir davranış. Aliexpres Amazon gibi firmalar 10 gün içinde dünyanın öbür ucundan bedava kargo ile bir şeyler getirirken bunlar daha küçücük bir ülkede adam akıllı hizmet veremiyor. Ben bundan sonra Hepsiburada'dan kendi sattığı ürünlerden başka ürün almayacağım. Kendini Amazon Aliexpres sanıyor ama ne müşteriyle ilgileniyor ne de satıcıları teftiş ediyor.
Umarım öyle olur.
Klasik Hepsiburada tabii ki yine geri dönüş yapmadılar. Bu gün tekrar aradım yine herhangi bir cevap yok talebinizi alıyorum diyor. Şaka gibiler cidden.
İt***ya mantığı. Stokta olmayan ürünleri satıyorlar millete. Yasal süre 30 gün diye biliyorum. Hayırlı beklemeler size. Forumlar yerine yasal mecralara veya hepsiburada destek kısmına yazarsanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
İt***ya mantığı. Stokta olmayan ürünleri satıyorlar millete. Yasal süre 30 gün diye biliyorum. Hayırlı beklemeler size. Forumlar yerine yasal mecralara veya hepsiburada destek kısmına yazarsanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.
Mayıs ayında yaşanmıştı olay. Tam 1 ay sürdü nerdeyse her gün aradım hatta 1 defasında iade işlemini yaparken sanki hat kesilmiş gibi numara yapıp telefonu yüzüme kapadılar. 1 ayın sonunda kabul ettiler ellerinde olmadığını ve farklı bir satıcıya aktardılar siparişi fiyat farkı vardı onu hepsiburada karşıladı (E bi zahmet tabi) o satıcıya teşekkür ederim ismini unuttum ama 1 günde gönderdi ürünü. Bir satıcı bir ay ürünü göndermiyorken diğer bir satıcının 1 günde aynı ürünü göndermesi trajikomik bir durum.