Hepsiburada siparişimi iptal etti

Sitede olan bi yanlışlık herkesin siparişini iptal etti. Bunu şikayet bile edemezsin okumadığın satış sözleşmesinde bu var.
Nasıl bir madde var hocam bilmediğim ve öğrenmek istediğim için soruyorum.

Hocam sonuçta sizden bir ödeme alınmış. İade edilmesi fark etmez. Bence tüketici hakem heyetine bir başvurun. Bir kaybınız olmaz.

Aynı şeyi Hepsiburada satıcısı olmadan, başkası satsaydı ne olacaktı, satan kişiye 500 TL ceza kesilecek(satış bedeli üzerinden ceza kesiliyor), alıcıya da kupon tanımlanacaktı. Bu hiç adil olmaz bu yüzden THH müşteri odaklı olduğundan şansı var diyorum.

Nasıl bir madde var hocam bilmediğim ve öğrenmek istediğim için soruyorum.

Bir yerde okumuştum o maddeler sayfalarca olduğu için tüketicinin okumadığını ve bu yüzden bunlardan doğacak sonuçlarda çoğunluklu sorumlu olmadığı gibi bir gerçek vardı. THH'ye direkt başvur, her türlü lehine çıkacak sonuç. En az 6 kez THH ile çözdüm işimi. Firmalarla uğraşmaya değmez.

Hocam sonuçta sizden bir ödeme alınmış. İade edilmesi fark etmez. Bence tüketici hakem heyetine bir başvurun. Bir kaybınız olmaz.
THH bu tip hatalı siparişleri kabul etmiyor. Alıcı tarafı "Kötü Niyetli Satın Alım" diye belirterek haksız buluyor. En az on kere THH ile bu durumu yaşamış biriyim.

Ne yazık ki böyle. Bir kezinde ben yanlışlıkla 160 TL yerine 60 TL koymuştum bir ürünümün fiyatını, müşteri de aynı saatlerde sipariş vermiş. Mecbur iptal ettik, cezayı kaptık.

Binlerce ürünü yöneten satıcıların da insan olduklarını hatırlayarak bu tarz hatalar yapabilmesi çok normaldir. Üründeki fiyatta hiç mantıklı değil. Piyasada 16-17 bin TL bandında satılan bir ürünün 12 bin TL bedele satılması düşünülemez. Bununla ilgili Yargıtay kararı da vardı hatta ancak şu an bulamadım. Satıcının siparişi iptal etmesi normal.​

Şikayet etseniz bile bir şey çıkmayacaktır muhtemelen ama siz şansınızı deneyin hakkınızı arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…