Burak Karabal
Megapat
Fiyatlara kargo dahil değil.
Kuponla beraber 349 TL.
Kuponla beraber 449 TL.
Kuponla beraber 449 TL.
599 TL.
699 TL.
Gözüme uygun gelenleri ekledim. Kabloyla gelende var içlerinde ona göre düşünün fiyatları. Ayrı olarak satılan kabloların fiyatları yine aynı gibi o yüzden ekleme gereği duymadım. Powerbankı ilk defa gördüm Spigen ürünleri iyidir ama bu nasıl bilmiyorum.
Bütün Spigen ürünleri için buraya bakabilirsiniz.
Not: Yukarıda bahsettiğim kuponlar ürüne özeldir kişiye özel değil.
14T Pro telefonum var uyumlu yazısı göremedim 120W destekliyor telefonum ama sizce tek port bağlayınca 65W alabilir miyim?
Hocam ürün pd 3.0 tek giriş aktifken 65 watt verebiliyor. Çift giriş kullanırsan 40W ve 25W şeklinde çalışır.
Xiaomi 14T Pro (256 GB)
Xiaomi 14T Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
USB pd 3.0 desteği var telefonda. En verimli şekilde çalışmalı diye düşünüyorum.
Powerbank alınır mı? Başka alternatif var mı? İş görsün yeter.
Kasa aliminyum ve inceymiş,ürün yeni çıkmış,spigen kaliteli markadır.22,5 w ve 10k mah sizin için yeterli ise alınır.Yanında 1m de kablo varmış.Powerbank alınır mı? Başka alternatif var mı? İş görsün yeter.
Teşekkürler hocam son olarak kutu içerisinden kablo çıkıyor mu çıkıyor ise 65W destekliyor mu ona göre alacağım çünkü orijinal 120W adaptör 1300TL bence gereksiz pahalı geliyor bana.
Teşekkürler hocam son olarak kutu içerisinden kablo çıkıyor mu çıkıyor ise 65W destekliyor mu ona göre alacağım çünkü orijinal 120W adaptör 1300TL bence gereksiz pahalı geliyor bana.