1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #1 Merhaba, tablet alacaktım ama ilanda World'e özel 6 ay taksit gözükmesine rağmen ödeme kısmında taksit seçenekleri çıkmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba, tablet alacaktım ama ilanda World'e özel 6 ay taksit gözükmesine rağmen ödeme kısmında taksit seçenekleri çıkmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 7 Temmuz 2024 #2 WorldPay'le ödemeyi denediniz mi?
1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #3 ItsAllGoodman dedi: WorldPay'le ödemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, deneyeceğim şimdi ItsAllGoodman dedi: WorldPay'le ödemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Olmadı Son düzenleme: 7 Temmuz 2024
ItsAllGoodman dedi: WorldPay'le ödemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, deneyeceğim şimdi ItsAllGoodman dedi: WorldPay'le ödemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Olmadı
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 7 Temmuz 2024 #4 1xSpace dedi: Hayır, deneyeceğim şimdi. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Ürünün linkini atar mısınız? Bir de kartınızın türü nedir?
1xSpace dedi: Hayır, deneyeceğim şimdi. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Ürünün linkini atar mısınız? Bir de kartınızın türü nedir?
1xSpace Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 289 Çözümler 1 7 Temmuz 2024 #5 ItsAllGoodman dedi: Ürünün linkini atar mısınız? Bir de kartınızın türü nedir? Genişletmek için tıkla... Tek çektim aldım artık, yine de yorumunuz için teşekkür ederim
ItsAllGoodman dedi: Ürünün linkini atar mısınız? Bir de kartınızın türü nedir? Genişletmek için tıkla... Tek çektim aldım artık, yine de yorumunuz için teşekkür ederim