heroic Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 24 10 Eylül 2020 #1 Hepsiburada 1 kartla peşin diğer kartla taksit imkanı var mı?
enesozc Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #2 Daha açıklayıcı bir şekilde yazar mısınız?
Pop Smoke Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.386 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 10 Eylül 2020 #3 heroic dedi: Hepsiburada 1 kartla peşin diğer kartla taksit imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, işlemler tek kart üzerinden yapılıyor diye biliyorum.
heroic dedi: Hepsiburada 1 kartla peşin diğer kartla taksit imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, işlemler tek kart üzerinden yapılıyor diye biliyorum.
heroic Centipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 24 10 Eylül 2020 #4 Pop Smoke dedi: Hayır, işlemler tek kart üzerinden yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır 2 kart yapılıyor ama birazını başka kartla peşin diğerini diğer kartla taksit. enesozc dedi: Daha açıklayıcı bir şekilde yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aşağıda yazdım.
Pop Smoke dedi: Hayır, işlemler tek kart üzerinden yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır 2 kart yapılıyor ama birazını başka kartla peşin diğerini diğer kartla taksit. enesozc dedi: Daha açıklayıcı bir şekilde yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aşağıda yazdım.
W wenX Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 601 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Eylül 2020 #5 heroic dedi: Hayır 2 kart yapılıyor ama birazını başka kartla peşin diğerini diğer kartla taksit. Aşağıda yazdım. Genişletmek için tıkla... Bir kısmını ayrı diğer kısmını ayrı karttan ödenebiliyor diye biliyorum.
heroic dedi: Hayır 2 kart yapılıyor ama birazını başka kartla peşin diğerini diğer kartla taksit. Aşağıda yazdım. Genişletmek için tıkla... Bir kısmını ayrı diğer kısmını ayrı karttan ödenebiliyor diye biliyorum.
enesozc Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2020 #6 Ben de öyle biliyorum. Çoklu kart özelliği var diye duymuştum bazı yerlerden. heroic dedi: Hepsiburada 1 kartla peşin diğer kartla taksit imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... wenX dedi: Bir kısmını ayrı diğer kısmını ayrı karttan ödenebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
Ben de öyle biliyorum. Çoklu kart özelliği var diye duymuştum bazı yerlerden. heroic dedi: Hepsiburada 1 kartla peşin diğer kartla taksit imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... wenX dedi: Bir kısmını ayrı diğer kısmını ayrı karttan ödenebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...