FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 18 Haziran 2020 #1 Hepsiburada'dan SanDisk 240 GB SSD alacağım. Ve altta yazdığına göre yapıkredi world kart taksit olabiliyor. Kredi kartı bilgilerimi girince sadece peşin ödeme seçeneği çıkıyor. Lütfen yardım eder misiniz?
Hepsiburada'dan SanDisk 240 GB SSD alacağım. Ve altta yazdığına göre yapıkredi world kart taksit olabiliyor. Kredi kartı bilgilerimi girince sadece peşin ödeme seçeneği çıkıyor. Lütfen yardım eder misiniz?
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 18 Haziran 2020 #2 Seçeneklerde yoksa taksit yapamazsınız, bu kadar basit.
Milyonluk Saat Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 195 18 Haziran 2020 #3 Antonio Montana dedi: Seçeneklerde yoksa taksit yapamazsınız, bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Adam seçeneklerde taksit var diyor
Antonio Montana dedi: Seçeneklerde yoksa taksit yapamazsınız, bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Adam seçeneklerde taksit var diyor
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 18 Haziran 2020 #4 Milyonluk Saat dedi: Adam seçeneklerde taksit var diyor Genişletmek için tıkla... Kendi kartını girince çıkmıyorsa kullandığı kart için taksit yoktur. Kendi kartını da belirtmemiş bizden ne istiyor bu şekilde anlamadım.
Milyonluk Saat dedi: Adam seçeneklerde taksit var diyor Genişletmek için tıkla... Kendi kartını girince çıkmıyorsa kullandığı kart için taksit yoktur. Kendi kartını da belirtmemiş bizden ne istiyor bu şekilde anlamadım.
Milyonluk Saat Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 195 18 Haziran 2020 #5 Antonio Montana dedi: Kendi kartını girince çıkmıyorsa kullandığı kart için taksit yoktur. Genişletmek için tıkla... Mantıklı
Antonio Montana dedi: Kendi kartını girince çıkmıyorsa kullandığı kart için taksit yoktur. Genişletmek için tıkla... Mantıklı
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 18 Haziran 2020 #6 Antonio Montana dedi: Kendi kartını girince çıkmıyorsa kullandığı kart için taksit yoktur. Kendi kartını da belirtmemiş bizden ne istiyor bu şekilde anlamadım. Genişletmek için tıkla... Doğru cevap!
Antonio Montana dedi: Kendi kartını girince çıkmıyorsa kullandığı kart için taksit yoktur. Kendi kartını da belirtmemiş bizden ne istiyor bu şekilde anlamadım. Genişletmek için tıkla... Doğru cevap!
1 1Mobile2gam3 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 193 8 Temmuz 2020 #7 Bende de aynı sorun var.