Hepsiburada Taksitli Ürün İptali

Zelaroth

Kilopat
Hepsiburada'dan yeni bir ürün almıştım taksitle fakat olur da iptal edersem ücret tarafıma taksitli şekilde mi aktarılır yoksa paranın hepsini alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Taksit taksit geri ödenir. Tek seferde almanın hiç bir yolu yok. Bir dahaki alış-verişte tek çekim yapıp ürün elinize geçtikten sonra iade edilmeyecekse yani kullanacaksanız mobil bankacılık üzerinden ufak komisyonlarla taksitlendirebilirsiniz.

hepsiburada.com'dan çok sık alışveriş yaparım. Şimdiye kadar 100lerce ürün sipariş ettim ancak taksitli aldığım hiç bir ürünün geri ödemesi taksitli olarak yapılmadı. Direkt yekün ne ise o şekilde iade edildi. Banka ile sizin aranızda olan bir durumdur. Satıcı kendi posuna ait bankadan 34 gün süreli ya da faiz farkıyla sonraki gün ücreti direkt hesabına geçer. Satıcının ücreti taksitle alması gibi bir durum yok yani. Ancak yeni bir uygulama mı yoksa benim bir avantajım mı var bilemedim.

Taksitle yapılan bir alışveriş iptal edildiğinde iade edilen para size taksitli bir şekilde dönüyor.
Taksitli şekilde aktarılıyor.

Taksit taksit iade edilmiyor. Tüm ücret tek seferde karta iade oluyor senin bankan taksit taksit hesabından alıyor.

Edit: Resim eklendi

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    19,7 KB · Görüntüleme: 61
Taksit taksit iade edilmiyor. Tüm ücret tek seferde karta iade oluyor senin bankan taksit taksit hesabından alıyor.

Edit: Resim eklendi
Hesabından alıyor derken hocam, limitim ödeme yapmadan önceki haline dönüyor mu tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…