W WD40 Ziyaretçi 21 Mayıs 2020 #11 AJFA dedi: @Silinen üye Geçenlerde Ziraat Bankası kartımla 3 taksitle aldığım ürünü iptal ettiğimde para iadem 3 taksit halinde gelmişti. Çok ilginç. Genişletmek için tıkla... Satıcısı hepsiburada mıydı acaba? Çünkü son 3 ay içerisinde 2 tane bilgisayar iade ettim ikisi de tek seferde yatırıldı.
AJFA dedi: @Silinen üye Geçenlerde Ziraat Bankası kartımla 3 taksitle aldığım ürünü iptal ettiğimde para iadem 3 taksit halinde gelmişti. Çok ilginç. Genişletmek için tıkla... Satıcısı hepsiburada mıydı acaba? Çünkü son 3 ay içerisinde 2 tane bilgisayar iade ettim ikisi de tek seferde yatırıldı.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #12 Silinen üye dedi: Satıcısı hepsiburada mıydı acaba? Çünkü son 3 ay içerisinde 2 tane bilgisayar iade ettim ikisi de tek seferde yatırıldı. Genişletmek için tıkla... Tutardan dolayı mı acaba?
Silinen üye dedi: Satıcısı hepsiburada mıydı acaba? Çünkü son 3 ay içerisinde 2 tane bilgisayar iade ettim ikisi de tek seferde yatırıldı. Genişletmek için tıkla... Tutardan dolayı mı acaba?
W WD40 Ziyaretçi 21 Mayıs 2020 #13 AJFA dedi: Eki Görüntüle 569712 Tutardan dolayı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Banka,ürün,satış ve iade koşullarına göre değişiyor olabilir.
AJFA dedi: Eki Görüntüle 569712 Tutardan dolayı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Banka,ürün,satış ve iade koşullarına göre değişiyor olabilir.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #14 Silinen üye dedi: Taksit taksit iade edilmiyor. Tüm ücret tek seferde karta iade oluyor senin bankan taksit taksit hesabından alıyor. Edit: Resim eklendi Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, hepsiburada, n11 farketmez, hepsi birden geri ödenir. Bankanız size taksit taksit öder.
Silinen üye dedi: Taksit taksit iade edilmiyor. Tüm ücret tek seferde karta iade oluyor senin bankan taksit taksit hesabından alıyor. Edit: Resim eklendi Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, hepsiburada, n11 farketmez, hepsi birden geri ödenir. Bankanız size taksit taksit öder.