Perşembe günü almış olduğum bilgisayarda bugun alirsaniz bugun kargoda yaziyordu. Aynı anda mouse da aldim mouse cuma gunu elime ulaştı ancak bu konuyu actigim saatlerde hala bilgisayar tedarik surecinde gorunuyor. Musteri hizmetleri de bir şey soyleyemiyor neler dusunuyorsunuz neden boyle bir sıkıntı yasaniyor?
Asus FA506IU-BQ078 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD GTX1660Ti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Siparişi geçtiğimiz perşembe günü verdik tahmini teslik edilis tarihi alirken 12 Eylül olarak gosteriliyordu ama su an ne yaziyor teslimat tarihinde bilmiyorum haber bekliyorum abimden.
Siparişi geçtiğimiz perşembe günü verdik tahmini teslim edilis tarihi alirken 12 Eylül olarak gosteriliyordu ama su an ne yaziyor teslimat tarihinde bilmiyorum haber bekliyorum abimden.
Ama 1 2 saat once kargoya dahi verilmemisti buradan ellerinde stok mu yok yoksa nasil bir sıkıntı var anlam. Veremiyorum stok olmasa su an stok yoktur yazmasi gerek.