Hepsiburada Teknorya satıcısından alınan monitör bozuk çıktı

Peki THH'ye nasıl kanıtlayacaksınız durumu?

Böyle bir davranış yaptığın için muhtemelen hiçbir sonuç alamayacaksın hatta haksız çıkacaksın.

Allah Allah suçu niye bende buluyorsunuz defolu ürün satan da değil mi suç, Hepsiburada ve Amazon kendi sattığı ürünlerde şartsız koşulsuz iade alıyor. Haklı taraf benim niçin bende suç buluyorsunuz.

İade süresi geçmediği sürece o parayı söke söke alırsın.

Olması gereken hocam satıcı Amazon veya Hepsiburada olunca kafamız rahat oluyorda böyle satıcılara güvenilmiyor.

Allah Allah suçu niye bende buluyorsunuz defolu ürün satan da değil mi suç, Hepsiburada ve Amazon kendi sattığı ürünlerde şartsız koşulsuz iade alıyor. Haklı taraf benim niçin bende suç buluyorsunuz.
Tamam hocam, haklısınız diyeyim o zaman. Firmayı da sabah ararım "bazinga23" haklı derim iade ederler hemen. Kusura bakmayın üslubunuza karşılık bu şekilde konuşmam gerekliydi. Yani siz bozuk gelen ürünü hiçbir video kaydı vs. de olmadan açmışsınız ve sonrasında bozuk olduğunu hiç belirtmeden sanki memnun kalmamış gibi mağazaya yollamışsınız. Ben mağazanın yerinde olsam bu adam bunu bozmuş/kırmış bana yollamış diye düşünürdüm.

Dostum ne video kaydı her aldığım ürünü kamera ile mi karşılayayım evde, ürünü her şartta koşulda iade alması lazım istersem 13 gün kullanırım 14.gün beğenmeyip iade ederim olması gereken süreç budur ama böyle ne olduğu belli olmayan firmalarda nasıl oluyor süreç diye danışmak istedim. Defalarca Amazon'dan ürün alıp hiçbir şey belirtmeden iade ettim.

Sen demedin mi bozuk olduğunu belirtmeyip direkt yolladım diye? Ne olduğu belli olmayan bir firmaya böyle bir şey yaparsan ne olduğu belli olmayan işlerle uğraşırsın; bu kadar basit hocam.

Hata yapmışsın çünkü belirtmeyerek.

Ürünün kusurlu olduğunu belirtince hangi satıcı olursa olsun HB'de hiç iade sorunu yaşamadım gönderdiğim gibi kabul oldu. Yine de kabul edebilirler ama belirtmeliydiniz. Yani kabul etmezlerse firmanın suçu yok.

Aynı firmadan ben de bir cihaz aldım henüz kargoya verilmedi fakat amazon üzerinden aldım ben. İade edebildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…