Hepsiburada teslim noktasından ürün alırken ürün hakkında tutanak vs tutabilir mi?

564300

Hectopat
Hepsiburada'dan kılıf sipariş ettim hatta kılıf kargoya verildi transfer sürecinde evde kimse olmayacağı için papa john's pizza seçtim teslimat noktasını oraya gittiğimde yüksek ihtimalle telefon yanımda olmayacak sadece teslim kodunu söyleyip teslim alacağım ama orada kutu içine bakıp yanlış eksik hatalı vs ürün olduğunda oradaki adama tutanak tutturabilir miyim?
İçimde kötü bir his var aslında nedeni şu ürünü tekrar ala tıkladığımda teminat sıkıntısı yaşadığımız için sepete ekleyemedik diyor ama neden ben ürünü alırken şu kadar adet kaldı diye de yazmıyordu ben sabah 7'de aldım öğlen 12 gibi de tekrar ala bastım teminat sıkıntısı yaşıyoruz dedi ben aldıktan sonra insanların bu kadar çok kılıf alması saçma geliyor çünkü sonuncusunu alsam son 1 adet diye yazardı sepette.
Ama kılıf kargoya verildi siparişim satıcı tarafından iptal edilmedi ama ya farklı kılıf yolluyorsa.
İçim hiç rahat değil kötü bir his var. İade süreci ile uğraşmak istemiyorum.
Bu arada fatura da kesildi.

Eki Görüntüle 1557396

Başka bir konu daha açmak yerine müşteri hizmetlerini arasaydınız size kesin bilgiyi verebilirlerdi. Ayrıca ürünü siz aldıktan sonra bitmiş veya son ürünü siz almış olabilirsiniz. Ürün kargoya verildiyse sizinle alakalı bir stok sorunu olmamıştır büyük ihtimal. Ürün yanlış veya hatalı gelirse iade edersiniz olur biter.

Üründen az kalmış olsa şu kadar kaldı diye yazardı yazmıyordu ve ben aldıktan sonra bitmesi garip o kadar insan kılıf mı aldı?
İade süreci ile uğraşmak istemiyorum (Gelen kargoya verip beklemekten başka birşey yapmıyorum ama beklemek sıkıyor insanı)

Faturası burda ne olur ne olmaz diye stok kodunu sakladım.

Konuyu can sıkıntısından açtım.
Ama ben aldıktan sonra insanların daha sepete eklediğimde kalan adedi yazmıyordu işte o kadar insanın kılıfı bitircek kadar kılıf alması şüpheye düşürüyor.
Aslında satıcının farklı kılıf yollayacağını düşünmüyorum artık hem faturada ürün ismi ve özelliği,fiyatı yazıyor (aynı fiyatta başka kılıf da yollayabilir) hem neden farklı kılıf yollayıp başını derde soksun.Hıyar yollar ise HB'nin hesabını kapatacağını bilir.
Ama içimde his var "ya yollarsa" diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…