Hepsiburada teslim süresi

mento

Hectopat
Arkadaşlar Niğde'de oturuyorum. 2 gün önce Hepsiburada'dan monitör siparişi verdim ancak kargoya verilmesi 29 Mayıs, bana ulaşmasını 3 Haziran gösteriyor tahmini olarak. Sizce bu süre doğru mu? Yani gerçekten ben bir monitör için 17 gün bekleyecek miyim yoksa bu süre sadece rastgele sayısal bir değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre normal. Çünkü malum olaylardan gecikme oluyor. Ayrıca önümüzde bayram var. Onun da etkisi olacaktır. Kısacası anormal bir durum yok.

Satıcının ürünü kargoya vermesine göre değişir. Genelde öngörülenden daha erken kargolanıyor. Ama malum, sokağa çıkma yasağı var. 20-21-22'sinde serbestlik ve hemen ardından başlayan bir sokağa çıkma yasağı daha. Yani zamanlama çok kötü. O yüzden 3 haziran olmasa da ona yakın bir tarihte ürün gelebilir.

4 gün sokağa çıkma yasağının son gününe gireceğiz. Ve yarın bayram kargolar çalışmaz. Hemen gelecek cuma günü bayram sebebiyle bir dört gün daha sokağa çıkma yasağı var. 14 günü bulursa normal o lokasyon için

Bu süre normal değil Hepsiburada böyle çalışıyor. Her ne kadar önümüz bayram ve virüsten de kaynaklı olsa bu kadar olmaz. Bundan 5 ay önce bir parça sipariş ettim gün içinde kargo yazıyordu aldım şubeye verildi şubede 5 gün bekledi. Hepsiburada'yı aradım yoğunluktan kaynaklı kargonuzu çıkarttırmadık diyorlar o gün bugün N11 Gittigidiyor Trendyol'dan alışveriş yapıyorum.
Yarın belirli kargolar çalışıyor arkadaşım MNG de çalışıyor ve yarın çalışıyoruz dedi.

Sistemde ki tahmini tarihten önce geliyor genelde bilerek ileri tarih veriyorlar ki herhangi bir geçikme durumunda zor durumda kalmamaları için örneğin ayın 1 de teslim olacak kargoyu sistemde tahmini olarak ayın 3-5 olarak sisteme giriyorlar

İnşallah hocam
KARGOYA VERİLDİ ARKADAŞLAR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…