XeNa34
Hectopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar hepsiburada TrGaming isimli satıcıdan alışveriş yapmanızı tavsiye etmem çünkü kendisi esenyurtda bulunan insanları mağdur edip dolandıran sıfır diye 2.el ürünleri faturasız garantsiz şekilde satan şahsın kendisidir bilginiz olsun dikkat edin fiyatları uygun gelebilir çünkü sattığı ürünlerin hiçbiri sıfır kapalı kutu değil.Şuan sahibinde aero bilgisayar diye isim değiştirmiş daha önceki isimleri ventus bilgisayar gamingworld gamingcenter birkaç ismi daha vardı hatırlamıyorum şuan . Bu vatandaş 3-4 ayda bir firma ismi değiştirip telefonunu değiştirip yıllardır insanları mağdur etmeye devam ediyor dikkat edin.
Arkadaşlar, yanlış bir bilgiye dayanarak Hepsiburada'daki "trgaming" adlı satıcıyı, sahibinden'deki insanları mağdur eden satıcıyla isim benzerliğinden dolayı karıştırmış olup kötülemiş bulundum. Özür dilerim, yanlış ve eksik bilgi paylaştığım için. Hepsiburada'daki bu satıcının diğer satıcıyla alakası olmadığını, sadece isim benzerliğinden yola çıkarak yanlış bir konu açtığımı belirtmek istiyorum.
Arkadaşlar, yanlış bir bilgiye dayanarak Hepsiburada'daki "trgaming" adlı satıcıyı, sahibinden'deki insanları mağdur eden satıcıyla isim benzerliğinden dolayı karıştırmış olup kötülemiş bulundum. Özür dilerim, yanlış ve eksik bilgi paylaştığım için. Hepsiburada'daki bu satıcının diğer satıcıyla alakası olmadığını, sadece isim benzerliğinden yola çıkarak yanlış bir konu açtığımı belirtmek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: