Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.473 Makaleler 12 Çözümler 3 16 Mart 2017 #1 Bugün indirimi görünce baktım, 2 adet Logitech G810 var Hepsiburada'da. Biri Logitech'in sitesinde Türkçe olarak gözüküyor ama HB'da ki iki yorum da İngilizce karakterli. Diğeri Türkçe olmalı fakat emin değilim. Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mekanik Oyuncu Klavye 920 - Fiyatı Logitech G810 Orion Spectrum RGB mekanik oyun klavyesi
Bugün indirimi görünce baktım, 2 adet Logitech G810 var Hepsiburada'da. Biri Logitech'in sitesinde Türkçe olarak gözüküyor ama HB'da ki iki yorum da İngilizce karakterli. Diğeri Türkçe olmalı fakat emin değilim. Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mekanik Oyuncu Klavye 920 - Fiyatı Logitech G810 Orion Spectrum RGB mekanik oyun klavyesi
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2017 #2 Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mekanik Oyuncu Klavye 920 - Fiyatı bunda İngilizce klavyeye dair bir yorum yok, daha fazla yorum var, muhtemelen Türkçedir. En kesin cevabı HB desteğinden alırsın, iletişim bölümünden ulaş.
Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mekanik Oyuncu Klavye 920 - Fiyatı bunda İngilizce klavyeye dair bir yorum yok, daha fazla yorum var, muhtemelen Türkçedir. En kesin cevabı HB desteğinden alırsın, iletişim bölümünden ulaş.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.473 Makaleler 12 Çözümler 3 16 Mart 2017 #3 Mehmet Melik Arslan dedi: Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mekanik Oyuncu Klavye 920 - Fiyatı bunda İngilizce klavyeye dair bir yorum yok, daha fazla yorum var, muhtemelen Türkçedir. En kesin cevabı HB desteğinden alırsın, iletişim bölümünden ulaş. Genişletmek için tıkla... İndirim bir gün sürecek, destek akşam saati cevap vermiyor diye biliyorum.
Mehmet Melik Arslan dedi: Logitech G810 Orion Spectrum RGB Mekanik Oyuncu Klavye 920 - Fiyatı bunda İngilizce klavyeye dair bir yorum yok, daha fazla yorum var, muhtemelen Türkçedir. En kesin cevabı HB desteğinden alırsın, iletişim bölümünden ulaş. Genişletmek için tıkla... İndirim bir gün sürecek, destek akşam saati cevap vermiyor diye biliyorum.