Hepsiburada ürün değişimi yapmadı

ImLordOfLies

Hectopat
Katılım
4 Ekim 2016
Mesajlar
106
Yer
Kocasinan/KAYSERİ
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgi İşlem sorumlusu
Cuma indirimlerinde sistem topladım.
İşlemci, monitör, anakart, HDD ve ilk etapta RAM'i buradan aldım. RAM'i Vatan'da daha ucuz olduğu için satıcı ile görüşüp iptal ettik. Sepetimde bir monitör vardı. ViewSonic 75Hz 1ms Freesync 599 TL görünüyordu. Sepete işlemci, RAM ve HDD ekleyip kapattım alışverişi. Monitör farklı bir ürün göründü. 75 Hz 3ms, Freesync olmayan bir monitör. Aradım iptal edemiyorum. Hazırlanıyor'da, alışveriş yapacağım iptal edin dediğimde size gönderelim siz iade edin denildi.

Cuma indirimlerinden daha fazla ürün alacakken alamadım. Neyse kartta limit var daha iyisini alayım dedim 601 TL Acer'ın 75HZ 1MS FreeSYNC monitörü aldım. Kargoya verildi geldi ürün. Laptopla test için bağladım 3 adet ölü pixel çıktı. Aradığım zaman "Ürünü kullandınız iade almayız." denildi.
" Elektronik ürünü açıp denemeden arızasını nasıl anlayacağım? Ürün arızalı." dediğim zaman "Servis tutanağı tutturun." denildi. Dinlemedim ürünü paketleyip "Ürün iadesi > Değişim > "Ürünümde ölü pixel var değişimini istiyorum." " Diyerek gönderdim. Bu sabah hesabıma 601TL iade edildiğini söylediler. Aynı monitör olmuş 699 TL, muadili en yakın 750 TL bandında.
İki monitör aldırdılar, birisinin kodunu değiştirdiklerini düşünüyorum yanlış geldi, diğeri arızalı geldi, değişim yerine iade yaptılar.
Yıllardır Hepsiburada kullanan biriyim. Beni bugüne kadar hiçbir şekilde mağdur etmediler fakat bu alışverişimde gerçekten yıllardır yaşamadıklarımı burnumdan getirdiler.
Ürünü iptal et diyorum perşembe günü, ürün salı günü kargoya verileceği halde iptal edemiyoruz gönderelim geri iade edin deniliyor. Arızalı ürün gönderiyorlar değişim istiyorum, para iadesi yapıyorlar. Satıcısı bu ürünlerin hepsinde Hepsiburada. Gerçekten hiç beklemezdim. Forumda çizik, kullanılmış ekran kartı gönderdiklerini okumuştum. Firmaya olan bakışım tamamen değişti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen iade almayı seviyorlar ama değişim yaparken kanser olabilirsiniz.
 
@Hepsiburada 2011 yılından beri sizden alışveriş yapıyorum. Bu bahsettiğim olaya kadar hiç problem yaşamadım. Fiyat fazla olsun Hepsiburada güvenilir yerdir diyerek gerçekten sizden alışveriş yaptım ve yaptırdım. Fakat şu olaydan sonra güvenilirliğinizi sorguluyorum.
 
İndirim ürünleri hep nedense arızalı ve iade ürünler. Artık indirime girince insan bir düşünmeye başlıyor.
Vatandan ürün alan arkadaşım var. Teknoloji şans işi gerçekten eyvallah. Ekran kartı olarak RX 570 ROG STRIX aldı. Arka fan dönmüyordu. Direk yenisini verdiler bekletmeden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz şanslılardansınız beni dolandırıcılıkla suçluyolar şuan.
 
Siz şanslılardansınız beni dolandırıcılıkla suçluyolar şuan.
Konunu okumuştum kardeşim. Gerçekten çok geçmiş olsun. Aldığın hasarlı ürüne senin zarar verdiğini söylemeye çalışmışlar. Ne diyelim gerçekten hiç beklemezdim böyle bir firmadan.
Amazon'a yönelmek zorunda kalacağız gibi görünüyor.
 
Yok öyle değil.Bana gelen msı armor rx580 8gb nin kutusunun üstündeki seri no ile ekran kartının üstündeki seri no farklıymış.Bana dediler ki biz sana sıfır gönderdik sen bize kullanmış olduğu yolladın yani dolandırmaya çalıştın tarzı cümle kurdular.Bundan sonra gerekirse fazla vergi öderim Amazon veya Neweeg'ten başka yerden almam.Son telefon görüşmemizde rica ettim nerden temin ettiyseniz sorun dedim.1300TL'si lanet olsun ama dolandırıcı durumuna düşmek üstüne yapmadığım halde bu durmuma düşürülmek gerçekten insana dokunuyo.3gün sonra geri gelicekmiş ürün.Kart çalışıyomu ölümü belki 3 ay sonra bozulcak ama lanet olsun @Hepsiburada ya.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…