Reiichi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 383 Yer Ohio 14 Aralık 2021 #1 Soru başlıkta ki gibi, ürün ve faturayı aynı adrese istedim. Ayrı zamanlarda mı geliyor bu fatura yoksa kargonun üstünde, içinde falan mı olur?
Soru başlıkta ki gibi, ürün ve faturayı aynı adrese istedim. Ayrı zamanlarda mı geliyor bu fatura yoksa kargonun üstünde, içinde falan mı olur?
melihdell Megapat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #2 Kargonun içinde gelir dostum.
Probhett Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #3 E fatura seklinde de gelir. Fiziki gelmezse urun teslimatindan sonra gelir mail adresine
Reiichi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 383 Yer Ohio 14 Aralık 2021 #4 melihdell dedi: Kargonun içinde gelir dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıtınız için. (bir an kendi kendime cevap verdim sandım pp'lerden dolayı. )
melihdell dedi: Kargonun içinde gelir dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıtınız için. (bir an kendi kendime cevap verdim sandım pp'lerden dolayı. )
mustafademrbag Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #5 Faturanıza ulaşmak için uygulama veya web sitesi üzerinden siparişler detay kısmında talep oluştur bulunmaktadır. Talep oluştur diyerek fatura talebinde bulunabilirsin kısa süre sonra mail adresine gönderilecektir.
Faturanıza ulaşmak için uygulama veya web sitesi üzerinden siparişler detay kısmında talep oluştur bulunmaktadır. Talep oluştur diyerek fatura talebinde bulunabilirsin kısa süre sonra mail adresine gönderilecektir.
melihdell Megapat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #6 Reiichi dedi: Teşekkürler yanıtınız için. (bir an kendi kendime cevap verdim sandım pp'lerden dolayı. ) Genişletmek için tıkla...
Reiichi dedi: Teşekkürler yanıtınız için. (bir an kendi kendime cevap verdim sandım pp'lerden dolayı. ) Genişletmek için tıkla...