qveraa Centipat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 1.183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Hepsiburada'dan alışveriş yaptım normalde bugün kargoya verilecek görünüyor ancak herhangi bir kargoya verilme söz konusu değil. Birazcık çabuk gelmesi gereken bir ürün olduğu için de emin olamadım. Bu saaten sonra kargoya verirler mi?
Hepsiburada'dan alışveriş yaptım normalde bugün kargoya verilecek görünüyor ancak herhangi bir kargoya verilme söz konusu değil. Birazcık çabuk gelmesi gereken bir ürün olduğu için de emin olamadım. Bu saaten sonra kargoya verirler mi?
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.416 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #2 Kaç gün oldu satın alalı?
qveraa Centipat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 1.183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 EmirHene dedi: Kaç gün oldu satın alalı? Genişletmek için tıkla... Cumartesi günü verdim bugün kargoya verileceği söyleniyordu
EmirHene dedi: Kaç gün oldu satın alalı? Genişletmek için tıkla... Cumartesi günü verdim bugün kargoya verileceği söyleniyordu
N nalınisyanı Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #4 Bugün yetişmemiş olabilir ya da sisteme geç girebilir.
neor Kilopat Dizüstü Cerrahı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.728 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 i5 12hx - Rtx 4060 Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #5 qveraa dedi: Cumartesi günü verdim bugün kargoya verileceği söyleniyordu Genişletmek için tıkla... Eli biraz yavaş yarın verirler büyük ihtimalle. Büyük depodan çıktığı düşünüyorum ürünlerin bu da geç kargolanmasına neden oluyordur.
qveraa dedi: Cumartesi günü verdim bugün kargoya verileceği söyleniyordu Genişletmek için tıkla... Eli biraz yavaş yarın verirler büyük ihtimalle. Büyük depodan çıktığı düşünüyorum ürünlerin bu da geç kargolanmasına neden oluyordur.