Hepsiburada üzerindeki meta Plus bilgi teknoloji satıcısından laptop alınır mı?

Slmbneymen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White
İşlemci : Intel i7-14700K
Anakart : MSI Pro Z790-A Max
Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16)
Depolama : Kingston 2TB M2 ssd
Kasa : NZXT H9 Elite
Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE
Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360
Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF
Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE
Kulaklık : SteelSeries Arctis 9
Klavye : Asus ROG Strix Scope II
Mouse : Glorious Model O Wireless White
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Selam, Hepsiburada üzerinden bir laptop almak istiyorum daha doğrusu Amazon üzerinden alacaktım ama stok kalmadı. Sonra Akakçe üzerinden baktığımda Hepsiburada'da satıldığını gördüm ( aynı ürünün ) bakayım dedim ürün bu https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-dizst-bilgisayar-161-fhd-144-hz-ips-amd-ryzen-5-5600h-8-gb-ram-nvidia-geforce-rtx-3060-512-gb-ssd-freedos-mika-gm-68p42ea-p-HBCV00003FHQFP?magaza=METAPLUS+BİLGİ+TEKNOLOJİLERİ&url_src=and-product-detail sizce satıcı güvenilir mi? 9.7 puanı var ve internetten baktığım üzere İstanbul şişli de bir dükkanı var ve Google yorumlarına göre çoğu kişi beğenmiş üründe 1 yorum olduğu için korktum bu fiyata daha güzel 3060'li laptop varsa önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler ürünü aldınız mı ben de aynı satıcıdan başka bir laptop almayı düşünüyorum

Pil durumu nasıl? Memnun musunuz?
Klavye Türkçe Q mu?
Aydınlatmalı mı?

Dürüst olmak gerekirse pili uzun gitmiyor. Ful şarjdan 3 saat falan sonra priz aramaya başlıyorum.
Klavye Türkçe Q ve beyaz aydınlatmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…