Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 942 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:57 #1 Merhaba, iyi sosyaller. Hepsiburada üzerinden AirPods 4 ANC almak istiyorum fiyatı bana çok uygun geldi yorumlarına baktım bazı insanlar sahte ürün yolladıklarını söylemişler sizce bu riske girip buradan bu ürünü satın alınır mı? Ürün linki: https://www.hepsiburada.com/apple-airpods-4-aktif-gurultu-onleme-ozellikli-mxp93tu-a-p-HBCV0000700VER?magaza=TEKNOİNUVUM&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.80.9 Son düzenleyen: Moderatör: 54 dakika önce
Merhaba, iyi sosyaller. Hepsiburada üzerinden AirPods 4 ANC almak istiyorum fiyatı bana çok uygun geldi yorumlarına baktım bazı insanlar sahte ürün yolladıklarını söylemişler sizce bu riske girip buradan bu ürünü satın alınır mı? Ürün linki: https://www.hepsiburada.com/apple-airpods-4-aktif-gurultu-onleme-ozellikli-mxp93tu-a-p-HBCV0000700VER?magaza=TEKNOİNUVUM&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.80.9
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.929 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 49 dakika önce #2 Hepsiburada satıcıyı seç +600 fiyat çıkıyor.
focevher Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.275 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 42 dakika önce #3 Hocam satıcı pek bilindik değil internetten alacaksanız Hepsiburada gibi satıcıları veya Gürgençler gibi satıcıları tercih edin böyle ürünleri mağazadan almak daha mantıklı olacaktır güvenilirlik açısından.
Hocam satıcı pek bilindik değil internetten alacaksanız Hepsiburada gibi satıcıları veya Gürgençler gibi satıcıları tercih edin böyle ürünleri mağazadan almak daha mantıklı olacaktır güvenilirlik açısından.
MyMlk Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 388 Çözümler 5 Yer Safranbolu-Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 40 dakika önce #4 Satıcı biraz soru işareti hocam.
Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 942 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 dakika önce #5 Sizce alınır mı ki? Emin olamadım Hepsiburada güvenilirliği var desem yine de işimi şansa bırakmak istemiyorum. Woldierr dedi: Sizce alınır mı ki? Emin olamadım Hepsiburada güvenilirliği var desem yine de işimi şansa bırakmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama fiyatı uygun olduğu için almak istiyorum sadece
Sizce alınır mı ki? Emin olamadım Hepsiburada güvenilirliği var desem yine de işimi şansa bırakmak istemiyorum. Woldierr dedi: Sizce alınır mı ki? Emin olamadım Hepsiburada güvenilirliği var desem yine de işimi şansa bırakmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama fiyatı uygun olduğu için almak istiyorum sadece
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.424 Makaleler 2 Çözümler 40 3 dakika önce #6 700 TL fazla verip Hepsiburada'nın sattığını al.