Satıcı Hepsiburada'nın kendisi kargoyu açarken videoya almıştım. Ambalaj olmaması çok dikkatimi çekti bu normal mi?
Eki Görüntüle 1899999
Ben ekran kartı aldığımda yoktu.
Sizin model neydi hocam.
Postu açtıktan sonra içini açıp baktım. Kabloları vs. açılmamış ayrıca ekran kartı paketi orijinal siyah bant ve herhangi bir açılma izi yok. Yine de acaba yeniden mi paketleme yaptılar diye düşünmedim değil. YouTube'daki kutu açılım videolarında ambalajlı genelde.Güvenlik bandı da yok muydu?
Kutunun açma yerinde mi olması gerekiyor güvenlik bandı? İçindeki poşetinde orijinal siyah bantı duruyor.Genelde artık eskisi gibi jelatinle kaplanmıyor kutular. Güvenlik bandı varsa sıkıntı yok. Bazı kutularda güvenlik bandı da olmayabiliyor.
Ben de öyle düşündüm ama daha önce alan vardır belki diye emin olmak adına tekrar sormak istedim hocam.Hocam kontrol amaçlı içi açılıp bakılmış olabilir. Önemli olan kartı kaplayan ambalajın duruyor olması.
Reviewlerde dış kutuda bandrol görünmüyor MSI iç kutuda kullanmış. Kartı açtıktan sonra arka yüzeyde bir jelatin varsa zaten sıkıntı yok demektir.Kutunun açma yerinde mi olması gerekiyor güvenlik bandı? İçindeki poşetinde orijinal siyah bantı duruyor.
Ben de öyle düşündüm ama daha önce alan vardır belki diye emin olmak adına tekrar sormak istedim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.