Hepsiburada üzerinden alınan RTX 4070'in ambalajı yok

Macella

Kilopat
Daha fazla  
Satıcı Hepsiburada'nın kendisi kargoyu açarken videoya almıştım. Ambalaj olmaması çok dikkatimi çekti bu normal mi?

366951738_1326226808290484_5599373286446450627_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik bandı da yok muydu?
Postu açtıktan sonra içini açıp baktım. Kabloları vs. açılmamış ayrıca ekran kartı paketi orijinal siyah bant ve herhangi bir açılma izi yok. Yine de acaba yeniden mi paketleme yaptılar diye düşünmedim değil. YouTube'daki kutu açılım videolarında ambalajlı genelde.

Genelde artık eskisi gibi jelatinle kaplanmıyor kutular. Güvenlik bandı varsa sıkıntı yok. Bazı kutularda güvenlik bandı da olmayabiliyor.
Kutunun açma yerinde mi olması gerekiyor güvenlik bandı? İçindeki poşetinde orijinal siyah bantı duruyor.

Hocam kontrol amaçlı içi açılıp bakılmış olabilir. Önemli olan kartı kaplayan ambalajın duruyor olması.
Ben de öyle düşündüm ama daha önce alan vardır belki diye emin olmak adına tekrar sormak istedim hocam.

Kutunun açma yerinde mi olması gerekiyor güvenlik bandı? İçindeki poşetinde orijinal siyah bantı duruyor.

Ben de öyle düşündüm ama daha önce alan vardır belki diye emin olmak adına tekrar sormak istedim hocam.
Reviewlerde dış kutuda bandrol görünmüyor MSI iç kutuda kullanmış. Kartı açtıktan sonra arka yüzeyde bir jelatin varsa zaten sıkıntı yok demektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı