Tea37 Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #1 Samsung EP-TA800N Type-C 25W bu ürün orijinal midir değil midir? Bana fiyatı gereksiz çok ucuz geldi.
Samsung EP-TA800N Type-C 25W bu ürün orijinal midir değil midir? Bana fiyatı gereksiz çok ucuz geldi.
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 773 Çözümler 2 3 Kasım 2025 #2 Tea37 dedi: Samsung EP-TA800N Type-C 25W bu ürün orijinal midir değil midir? Bana fiyatı gereksiz çok ucuz geldi. Genişletmek için tıkla... Böyle şeyleri resmi satıcılardan almak en mantıklısı. Bu tarz şeylerin kutusuna kadar birebir çakmasını yapıyorlar o yüzden hiç gerek yok bence.
Tea37 dedi: Samsung EP-TA800N Type-C 25W bu ürün orijinal midir değil midir? Bana fiyatı gereksiz çok ucuz geldi. Genişletmek için tıkla... Böyle şeyleri resmi satıcılardan almak en mantıklısı. Bu tarz şeylerin kutusuna kadar birebir çakmasını yapıyorlar o yüzden hiç gerek yok bence.
Tea37 Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #3 ucserin dedi: Böyle şeyleri resmi satıcılardan almak en mantıklısı. Bu tarz şeylerin kutusuna kadar birebir çakmasını yapıyorlar o yüzden hiç gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Hocam resmi satıcılarda bulamadım bunun muadili şu anda nedir en uygun nereden bulabilirim?
ucserin dedi: Böyle şeyleri resmi satıcılardan almak en mantıklısı. Bu tarz şeylerin kutusuna kadar birebir çakmasını yapıyorlar o yüzden hiç gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Hocam resmi satıcılarda bulamadım bunun muadili şu anda nedir en uygun nereden bulabilirim?
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 773 Çözümler 2 3 Kasım 2025 #4 Tea37 dedi: Hocam resmi satıcılarda bulamadım bunun muadili şu anda nedir en uygun nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Samsung'un sitesinde vardır elbet ve başka marka adaptörler alabilirsin kaliteli aksesuar markalarından.
Tea37 dedi: Hocam resmi satıcılarda bulamadım bunun muadili şu anda nedir en uygun nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Samsung'un sitesinde vardır elbet ve başka marka adaptörler alabilirsin kaliteli aksesuar markalarından.
Tea37 Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #5 ucserin dedi: Samsung'un sitesinde vardır elbet ve başka marka adaptörler alabilirsin kaliteli aksesuar markalarından. Genişletmek için tıkla... Sağolasın hocam bilgilendirdiğin için.
ucserin dedi: Samsung'un sitesinde vardır elbet ve başka marka adaptörler alabilirsin kaliteli aksesuar markalarından. Genişletmek için tıkla... Sağolasın hocam bilgilendirdiğin için.
Kamyon Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 465 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #6 https://www.hepsiburada.com/spigen-47w-usb-c-2-port-mini-hizli-sarj-aleti-pps-2-0-destegi-isi-dusurucu-gan-pro-destekli-akim-korumali-guc-adaptoru-iphone-android-ipad-macbook-type-c-ach08707-p-HBCV00008PJYP7?ftid=8dex9ds7kugvoqt2&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate alternatif olarak buna bakabilirsiniz
https://www.hepsiburada.com/spigen-47w-usb-c-2-port-mini-hizli-sarj-aleti-pps-2-0-destegi-isi-dusurucu-gan-pro-destekli-akim-korumali-guc-adaptoru-iphone-android-ipad-macbook-type-c-ach08707-p-HBCV00008PJYP7?ftid=8dex9ds7kugvoqt2&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate alternatif olarak buna bakabilirsiniz