EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden yurt dışından bir ürün aldım ama şimdi kafama bir soru takıldı. Ben bu ürün elime ulaştığı zaman ekstra vergi verecek miyim? Yeni yasa ile vergilerin arttırıldığı söyleniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden yurt dışından bir ürün aldım ama şimdi kafama bir soru takıldı. Ben bu ürün elime ulaştığı zaman ekstra vergi verecek miyim? Yeni yasa ile vergilerin arttırıldığı söyleniyor.
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #2 30Euro'yu geçiyorsa muhtemelen ödeyeceksiniz. Geçmiyorsa ve yasaklı bir ürün değilse sorun olmaz Artı 0 Eksi
KS KS EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 wibbly dedi: 30Euro'yu geçiyorsa muhtemelen ödeyeceksiniz. Geçmiyorsa ve yasaklı bir ürün değilse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu 30 euro muhabbeti vergi dahil olan fiyatmı yoksa ürünün fiyatımı sepete eklediğimiz zaman vergi ekleniyor mesela o dahil mi? Artı 0 Eksi
wibbly dedi: 30Euro'yu geçiyorsa muhtemelen ödeyeceksiniz. Geçmiyorsa ve yasaklı bir ürün değilse sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu 30 euro muhabbeti vergi dahil olan fiyatmı yoksa ürünün fiyatımı sepete eklediğimiz zaman vergi ekleniyor mesela o dahil mi?
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #4 Sadece ürün fiyatı. Vergiyi katmayacaksınız. Artı 0 Eksi