Hepsiburadan üzerinden
Asus FA506II-BQ150 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
adlı ürünü 1 Haziranda sipariş ettim 3 Haziran teslim tarihi idi. Dünden beri ürünün kargolanmasını sorduğumda Chat Bot'tan "ürününüz, adres teyit aşamasında(müşteri hizmetleri de bilmiyor ne olduğunu)" cevabını alıp duruyorum. Müşteri hizmetlerine "adres teyidi nedir" deyince "adres değil, güven teyidi aşamasında ürününüz, kredi kartı ve sipariş sahibi isimleri farklı olduğu için, arkadaşlar bankadan onay alyorlar" diye bir cevap aldım. Bankaya sorduğumda böyle bir şeyin olmadığı, işin artık satıcı ve kargo şirketi ile olduğu belirtilidi.
En son sabrım taşmak üzere. Hepsiburada daha güvenilir diye 512 GB SSD olan bu modelin 100 tl az parası olanını ve 256 GB SSD + 1 TB HDD depolamalarına sahip olan modelini GittiGidiyor'dan almadım. İptal edip GittiGidiyor'dan mı alsam bilemedim. Sizce stokta olmayan malı mı sattılar(eğer öyleyse haftalarca beklemek demek, her ne kadar güvenmesem de müşteri hizmetleri PC'nin stokta olduğunu belirtti.) yoksa ufak bir aksaklık mı? Başına böyle gecikme gelen var mı?
NOT1: PC 1 hafta önce önsipariş aşamasında imiş ve gayet memnun kalınmış önsipariş verenler tarafından
NOT2: GittiGidiyor'daki kapış kapış satılıyor şu an ve mağaza puanı da yüksek..
Asus TUF Gaming A15 FA506II-BQ200 Ryzen 7 4800H 8GB RAM 1TB+256GB SSD 4GB GTX1650Ti 15.6 inc FHD en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Asus TUF Gaming A15 FA506II-BQ200 Ryzen 7 4800H 8GB RAM 1TB+256GB SSD 4GB GTX1650Ti 15.6 inc FHD incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için...