Hepsiburada ve N11 güvenilir midir?

Neferity

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Ben de 7567 almak istiyorum. Vatan'a baktım stokta kalmamış. (5 bin TL yapmışlar bir de) internette ise Hepsiburada N11 gibi sitelerden var sizce güvenli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
N11'de bir ürünü almadan önce ilk önce satıcıya ve yorumlarına bakın. Sonra fiyatlandırmaya bakın çünkü çok sıkıntılı alışverişlerde olabiliyor. N11'e ben yine de yönelmenizi pek önermem. Hepsiburada'ya yönelmeniz daha doğru.

İyi günler. Ben de 7567 almak istiyorum. Vatan'a baktım stokta kalmamış. (5 bin TL yapmışlar bir de) internette ise Hepsiburada N11 gibi sitelerden var sizce güvenli midir?
N11'i önermem çünkü mağazalar n11'de bir ürünü 220 liraya satıyorsa kendi sitesinde 200 liraya satıyor.
N11'de kendi sitesine göre yaklaşık %10 daha pahalı satıyorlar örneğin: bizdehesapli.

Ikisinden de alışveriş yaptım. Ikisi de mağazasına göre güvenilir olanları mevcut. Birşey alırken yorumlara dikkat ederim. Ve yorumlar az olmamalı. Birkaç kişinin yorumuna güvenip almam genelde.

N11'deki satıcı puanlarına da çok kanmamak gerek. Örneğin TECHNO_STORE adlı mağaza devastator 2 klavyenin üstündeki ufacık yapıştırmalar çıktığı için iadeyi kabul etmedi. Bu mağazanın puanı ise %100'e yakın.

Kutusu açılmış, o çıkartmaları sökülmüş ürün sana gelse alir misin? Onu senden iade alan başkasına satacak demektir. Başkasını kaziklamamak için doğru olanı yapmışlar.
N11'deki satıcı puanlarına da çok kanmamak gerek. Örneğin techno_store adlı mağaza Devastator 2 klavyenin üstündeki ufacık yapıştırmalar çıktığı için iadeyi kabul etmedi. Bu mağazanın puanı ise %100'e yakın.
Kutusu açılmış, o çıkartmaları sökülmüş ürün sana gelse alirmisin? Onu senden iade alan başkasına satacak demektir. Başkasını kaziklamamak için doğru olanı yapmışlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı