Hepsiburada ve N11 güvenilir midir?

Neferity

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Ben de 7567 almak istiyorum. Vatan'a baktım stokta kalmamış. (5 bin TL yapmışlar bir de) internette ise Hepsiburada N11 gibi sitelerden var sizce güvenli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
N11'de bir ürünü almadan önce ilk önce satıcıya ve yorumlarına bakın. Sonra fiyatlandırmaya bakın çünkü çok sıkıntılı alışverişlerde olabiliyor. N11'e ben yine de yönelmenizi pek önermem. Hepsiburada'ya yönelmeniz daha doğru.

Hepsiburada gayet güvenilir. Ordan 3 kez alışveriş yaptım gayet güzeldi paket özenli olarak yerleştiriliyor ama N11`i bilmiyorum.

İyi günler. Ben de 7567 almak istiyorum. Vatan'a baktım stokta kalmamış. (5 bin TL yapmışlar bir de) internette ise Hepsiburada N11 gibi sitelerden var sizce güvenli midir?
N11'i önermem çünkü mağazalar n11'de bir ürünü 220 liraya satıyorsa kendi sitesinde 200 liraya satıyor.
N11'de kendi sitesine göre yaklaşık %10 daha pahalı satıyorlar örneğin: bizdehesapli.

Ikisinden de alışveriş yaptım. Ikisi de mağazasına göre güvenilir olanları mevcut. Birşey alırken yorumlara dikkat ederim. Ve yorumlar az olmamalı. Birkaç kişinin yorumuna güvenip almam genelde.

Kutusu açılmış, o çıkartmaları sökülmüş ürün sana gelse alir misin? Onu senden iade alan başkasına satacak demektir. Başkasını kaziklamamak için doğru olanı yapmışlar.
Kutusu açılmış, o çıkartmaları sökülmüş ürün sana gelse alirmisin? Onu senden iade alan başkasına satacak demektir. Başkasını kaziklamamak için doğru olanı yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…