Hepsiburada Viewsonic VX2276 Yerine VX2457 Göndermesi

Mzekii

Hectopat
Daha fazla  
Bugün hepsiburada'dan sipariş ettiğim monitör yanlış geldi. Viewsonic vx2276 almıştım vx2457 modeli geldi, açtıktan sonra yanlış olduğunu farkettim ancak internette bakınca ellerinde olmadığında bir üst model gönderebiliyorlarmış vs yazıyordu ben de nasılsa oyun da oynuyorum güzel bu diye kalsın dedim.

Sonradan aklıma geldi faturada diğer monitör yazıyor, yani elimdeki monitörün faturası garantisi yok bu yüzden değişim talebimi ilettim. İnternette araştırmaya devam edince değişim değil bazı durumlarda para iadesi yapıldığı oluyormuş, sorun para iadesi yaparlarsa kampanya bittiği için VX2276'yı tekrar almak için 60 TL fark ödemem gerekir.

Müşteri hizmetlerine sorduğumda net bişey söylemediler bakıcaklar ona göre karar verirler dedi, üstelik ben bu monitörü açtım çalıştırdım 2 3 dk, bu monitörü iade ve değişim yapmayıp bide kendi hatalarından dolayı aradaki farkı benden isteyebilirler mi? Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de ölü piksel çıktı. İade edebileceğim söylendi. 725 TL'ye almıştım. Şu an 805 TL. Yani iadeden sonra aynı fiyata alamam. Ne yapsam bilemedim.

Evet konunu yeni gördüm benim ürünüde büyük ihtimal aynı şekilde iade yapıcaklardı, kendi aldığım monitörü tekrar almak için 60 70 lira fark ödeyecektim. Gelen monitörde ışık sızması, ölü piksel gibi hiç bir sorun yok bu yüzden geri göndermeme kararı aldım ben, garanti olayını viewsonici arayıp sorucam ama garantisizde olsa kullanıcam. En son vx2276 siparişi verirken bana gelen modele bakmış ve 200 liraya yakın fark var diye almamıştım zaten o yüzden ben çok dert etmedim(garanti olayı aklıma gelene kadar seviniyordum hatta) Ama senin durumunda olsam iade ederdim büyük ihtimal, sıfır aldığın bir üründe en küçük bir hata bile olması insanın moralini bozuyor zaten

Merhaba,

Şu an bu modellerimiz güncel ve her 2 modelde stoklarımızda var. Sanıyorum Hepsiburada 'da bir hata var. İsterseniz iade edin ve talep etmiş olduğunuz ürünü isteyin. Bu daha doğru bir yaklaşım olacaktır. VX2276-SMHD 'nın bir üst modeli VX2476-SMHD 'dir. bu model çerçevesiz IPS panel bir modeldir.
VX2457-MHD ise 1ms 75Hz oyuncu monitörüdür. Yani aynı model değiller. Bir hata var gibi gözüküyor.

Ölü piksel için aldıktan 14 gün sonra servise göndersek problem olur mu? Model VX2457.

Ölü piksel için aldıktan 14 gün sonra servise göndersek problem olur mu? Model VX2457.

ViewSonic piksel politikasına da bu linkten ulaşabilirsiniz. Piksel politikası ile ilgili olarak, bazı perakende mağazaları kendi kullanıcı memnuniyetleri kapsamında değişim yapabiliyorlar. Fakat diğer bayiler üzerinden yaptığınız alımlarınız için bu konuda söz sahibi yetkili servisimizdir.

Yetkili servisimizin ürünü değişim/iadesi için öncelikle incelemesi ve onay vermesi gerekmektedir. Bu nedenle ürünün servisimiz tarafından incelenmesi gerekmektedir. Ürünü MNG kargo ile karşı ödemeli olarak servisimize gönderebilirsiniz. Arkadaşlarımız inceleyip size dönüş yapacaklardır.

KVK Teknik Servis Merkezi
Orta Mah. Ankara Asfaltı
E5 Yanyol, Kanat Sanayi Sitesi
A Blok No:40 Soğanlık/Kartal/İstanbul
Tel. 0216 451 98 90
Mail. service_tr@viewsoniceurope.com

Bilginize sunarız,

Teşekkürler. Benimki sabit kalan pikselmiş. Böyle kullanmaya devam edeceğim. Sorun giderme yöntemlerini denerim artık. Olursa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…