Hepsiburada vs Trendyol

Amazon'u ayrı tutuyorum.
Hepsiburada, diğer E-Ticaret sitelerine nazaran bana en çok güven veren bir site ve hiç sorun yaşamadım. İllaki sorun yaşayan vardır ancak şikayetsiz E-Ticaret sitesi yok. Ki Amazon'da da Prime dışında satıcılarla durumu eşitliyor.

Nasıllar?
İkisi de iyi mi?

İkisi de iyi. İkisinde de tekil olarak farklı ürünlerde ucuzluk olabiliyor. Farklı sitelerin olması biz müşterilerin yararınadır. Alacağın ürün hangisinde daha uygun ise önce açıklamaya ve yoruma bak ardından ise gerekeni yap . Site bazlı değil de mağaza bazlı yorum yapılabilir çünkü bu siteler sadece satış yapan siteler, göndericiler farklı. (Trendyol ve Hepsiburada'nın da kendi sattığı ürünler olduğunu biliyorum, sitelerden bahsediyorum.

Tartışmasız Hepsiburada. Trendyol'da orijinal görünümlü çakma ürünler satılıyor, Hepsiburada'da böyle bir şey olmuyor, oluyorsa da hiç görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de değil. İndirim zamanlarında güzel onun dışında kötü. Kargo rezil rezalet iki platformunda müşteri temsilcileri seni anlamaya çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…