Selamlar, Sharkoon SGH-30 adlı kulaklığı alacağım fakat hangi satıcının daha iyi olduğu hakkında bir fikrim yok, müşteri memnuniyeti anlamında hangi site daha iyidir sizce? Ürün garantisiyle ilgili veya ürünün arızalı çıkma ihtimaline karşı sorun yaşamak istemiyorum.
Sharkoon Skıller-sgh30 Hdp Sharkoon Oyuncu Kulaklığı Sıyah / Kulak Üstü / Siyah / Oyun Amaçlı / Kablolu / Mikrofonlu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Ne yazık ki Türkiye'de bir ürün arızalı çıktığı zaman çoğu yer sorun yaşatır. 2 siteden de aldığım ürünlerde bir sorun yaşamadım ama sorun çıkması durumunda hangisinin daha iyi hizmet verdiğini bilmiyorum.
Selamlar, Sharkoon SGH-30 adlı kulaklığı alacağım fakat hangi satıcının daha iyi olduğu hakkında bir fikrim yok, müşteri memnuniyeti anlamında hangi site daha iyidir sizce? Ürün garantisiyle ilgili veya ürünün arızalı çıkma ihtimaline karşı sorun yaşamak istemiyorum.
Sharkoon Skıller-sgh30 Hdp Sharkoon Oyuncu Kulaklığı Sıyah / Kulak Üstü / Siyah / Oyun Amaçlı / Kablolu / Mikrofonlu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!
Attığınız bağlantılardaki iki satıcıyla da alışveriş yaptım. Çok memnunum. Webdenal'ın N11 üzerindeki mağazasından 1 bluetooth dongle almıştım. 3 günde geldi (Doğu Karadeniz'de yaşadığım için buralara göre iyi bir hız). Üründe sıkıntı yoktu. Zonebilişim'in Hepsiburada üzerindeki mağazasıyla alışveriş yaptım 1 adet mouse aldım. O da 3 günde geldi ve sorunsuzdu. Kısacası istediğiniz yerden alın. İkisi de güvenilir.
Corsair HS35 CA-9011198-EU Stereo Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Corsair HS35 CA-9011198-EU Stereo Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Webdenal, Gelbura gibi satıcılar başlarda diğer alışveriş sitelerinde normal satıcılar iken daha sonra büyüyüp kendi sitelerini açtılar. Bence bu siteler bir şans verilmeyi haketdiyor.