Hepsiburada world kart limit düşük

PcFanBabapro

Hectopat
Daha fazla  
34.000 TL'ye laptop alacaktım Hepsiburada'dan 3 ay geç ödemeli 12 ay taksitli babam ile başvurduk ve SMS 25.000 limit verdi bu limit sonradan arttırılabilir mi babamın Yapı Kredi hesabı da vardı.

Öbür kartın limitini düşürüp 2 gün sonra kullanacağınız kartın limitini yükseltmeyi deneyin. Ben öyle yapmıştım farklı bir kartta limit yükseltmek için o şekilde yükselmişti.

Kredi kartları için toplam bir limitiniz oluyor başka bir kartın limitini düşünürseniz Yapı Kredi'yi yükseltebilirsiniz büyük ihtimal ama Hepsiburada'nın limitini değiştiririm bilmiyorum?

Kredi kartları için toplam bir limitiniz oluyor başka bir kartın limitini düşünürseniz Yapı Kredi'yi yükseltebilirsiniz büyük ihtimal ama Hepsiburada'nın limitini değiştiririm bilmiyorum?

Hocam oda Yapı Kredi'ye bagli oldugu icin Hepsiburada'yla burada bagimsiz biraz az bir şey daha yuksek olsa zaten alacaktim PC'yi.

Normalde 174K verecekken SMS'te 25kya dusuruldu diyor yasal duzenlemeden dolayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…