Hepsiburada zaman göstergesi

Makaleler
3
Arkadaşlar bu linkte almak istediğim bir telefon var bu ayın sonlarına doğru almayı düşünüyorum fakat üstte bir sayaç gösteriyor ve X kadar ürün kaldı X vakit kaldı gösteriyor. Sizce bu gerçek mi yoksa sadece pazarlamak için mi? Cevap verir misiniz çünkü bu telefonu çok seviyorum almak istiyorum bitmesini istemiyorum.

Bu tarz şeyler pazarlama stratejisi. Ben telefon aldığımda da aynı sayaç vardı, telefonu aldıktan sonra sayacın süresi uzadı.
He ama bu demek değil ki kesinlikle kandırıyorlar inanma. Süre bittiğinde fiyat artarsa laf yemeyelim

Sizden kaynaklı bir sorun var sanırım. Not: yanlış anlamışım, ben sizde X diye gösteriyor zannettim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    103,7 KB · Görüntüleme: 63
Teşekkürler. İnşallah fiyatı yükselmez
Sizden kaynaklı bir sorun var sanırım.

Nasıl ?

Hocam 50/50 bu durum. Bazen tamamen pazarlama stratejisi oluyor, bazen de harbiden fiyat yükseliyor. Şu sıralar dolar ani yükseldiği için, ben oyumu yükselirden yana kullanacağım.

Pek HTML bilmesem de hileli bir şey yok gibi. Kaynaktan alınan sabit bir veriyi yazdırıyor gibi görünüyor.
Sizden kaynaklı bir sorun var sanırım.
Sanırım siz orada sayı yerine X yazıyor sandınız. Değer değiştiği için X demiş.

Fiyatlarda çok büyük indirim yoksa tekrarlanıyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…