WasdN Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 16 yaşımdayım, Hepsiburada'dan bir ürün siparişi verirsem sıkıntı çıkar mı? Siparişi kendi HB hesabımla ve İninal kartımla vereceğim.
16 yaşımdayım, Hepsiburada'dan bir ürün siparişi verirsem sıkıntı çıkar mı? Siparişi kendi HB hesabımla ve İninal kartımla vereceğim.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 14 Aralık 2023 #2 Sorun olmaz, verebilirsiniz. Sorun çıkmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS WasdN Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 333365 dedi: Sorun olmaz, verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İmza falan filan istiyorlarmış. Ben atsam da sorun olmaz sanırım ama genelde imza istemiyorlar diye biliyorum. Artı 0 Eksi
333365 dedi: Sorun olmaz, verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İmza falan filan istiyorlarmış. Ben atsam da sorun olmaz sanırım ama genelde imza istemiyorlar diye biliyorum.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 14 Aralık 2023 #4 WasdN dedi: İmza falan filan istiyorlarmış. Ben atsam da sorun olmaz sanırım ama genelde imza istemiyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onlarca kez alışveriş yaptım bir kez imza istemedi HB. Artı 0 Eksi
WasdN dedi: İmza falan filan istiyorlarmış. Ben atsam da sorun olmaz sanırım ama genelde imza istemiyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Onlarca kez alışveriş yaptım bir kez imza istemedi HB.
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2023 #5 WasdN dedi: 16 yaşımdayım, Hepsiburada'dan bir ürün siparişi verirsem sıkıntı çıkar mı? Siparişi kendi HB hesabımla ve ininal kartımla vereceğim. Genişletmek için tıkla... Papara ile RGB LED motoru sipariş ettim. Hiçbir sorun çıkmadı. Artı 0 Eksi
WasdN dedi: 16 yaşımdayım, Hepsiburada'dan bir ürün siparişi verirsem sıkıntı çıkar mı? Siparişi kendi HB hesabımla ve ininal kartımla vereceğim. Genişletmek için tıkla... Papara ile RGB LED motoru sipariş ettim. Hiçbir sorun çıkmadı.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 14 Aralık 2023 #6 @WasdN, o sizin dediğiniz kargoyla alakalı durum. Kargoyu teslim aldığınıza dair imza atmanız gerekiyor da her kargo firması bunu istemeyebiliyor. İsterseniz evdeki bir başka aile üyesi de kargonuzu teslim alabilir. Artı 0 Eksi
@WasdN, o sizin dediğiniz kargoyla alakalı durum. Kargoyu teslim aldığınıza dair imza atmanız gerekiyor da her kargo firması bunu istemeyebiliyor. İsterseniz evdeki bir başka aile üyesi de kargonuzu teslim alabilir.
5 524115 Decapat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 14 Aralık 2023 #7 İyi günlerde kullanman dileğiyle: 16 yaşındayım, 3 adet kargo aldım, fark etmez, istediğin yerden alabilirsin Artı 0 Eksi
İyi günlerde kullanman dileğiyle: 16 yaşındayım, 3 adet kargo aldım, fark etmez, istediğin yerden alabilirsin
KS KS WasdN Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #8 Anladım teşekkürler Artı 0 Eksi
W WWxSunSet Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 694 14 Aralık 2023 #9 WasdN dedi: İmza falan filan istiyorlarmış. Ben atsam da sorun olmaz sanırım ama genelde imza istemiyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok bende senle aynı yaştayım ininalle ödeme yaptım SteelSeries Rival 600 mouse aldım hiçbir sorun olmadı. Artı 0 Eksi
WasdN dedi: İmza falan filan istiyorlarmış. Ben atsam da sorun olmaz sanırım ama genelde imza istemiyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok bende senle aynı yaştayım ininalle ödeme yaptım SteelSeries Rival 600 mouse aldım hiçbir sorun olmadı.