Hepsiburada'da indirim yok

Fiyat takibi yapmıyanlar indirim var diye sevinip alıyor bilemedim onlar için iyi birşey mi yoksa kötü birşey mi alabiliyorsa her fiyattan alsınlar tabi :d

Ben PC toplamak için Kara Cuma'yı bekliyorum. İnşallah o indirimler de şimdiki indirim gibi olmaz. Geçen sene gerçekten indirim oldu mu Kara Cuma'da?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben pc toplamak için kara cumayı bekliyorum. İnşallah o indirimler de şimdiki indirim gibi olmaz. Geçen sene gerçekten indirim oldu mu kara cumada?
Ben geçen senede bazı ürünler hariç dişe dokunur bir indirim göremedim. Tavsiyem bir ürün ucuzladığında daha ucuzlar ümidi ile beklememek o an alınmalı. Tecrübe konuşuyor.

Bundan 4-5 yıl evvel %18 KDV indiriminde kurmak istediğim PC'den çok üstün bir PC kurdum ancak şu an Hepsiburada Trendyol gibi yükseltip indirim yapıyor. Şu an tek gerçek indirim yapan İncehesap benim gözümde 2 tane PC dizdik arkadaşlara kendimde dev kasamdan mid Tower'a geçiş yaptım 100 lira indirim vardı alıverdim.

Amazon'da durum nasıl peki?
Her siteye girip fiyatları kontrol edeceksin eğer piyasadan ucuza almaya kararlıysan. Ak akçe, epey gibi siteler güncel değil. Senin anlayacağın satılmayan veya stoklarda devamlı olan ürünleri sıralıyor. Ben Ryzen 3300X piyasada yok zannederken stoklarda nasıl hemen eridiğine şahit oldum.
Almak istediğin ürünü her gün belirli aralıklarla kontrol etmelisin. Ben bu şekilde istediğim her parçayı elde ettim. 30 dakika sonra baktığımda işlemciden eser kalmamıştı. Ak akçe gibi sitelerde zaten bunu görmen mümkün değil.

Almak istediğiniz ürünü FİYATSEYİR sitesinden takip edebilirsiniz (Ağır çalışır ama "TÜM FİRMALAR" denecek kadar alışveriş yaptığınız firmaların hepsini içinde barındırdığından istemediğiniz kadar fiyat alternatifi çıkar karşınıza)

Not: N11'i barındırıyor ama fiyat bilgilerini nedense çekmemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…