Hepsiburada'da kapıdan iade süreci

sputnik_67

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan mouse sipariş etmıstım fakat matkap yollamışlar (ben okuldayken gelmiş kargocu, annem teslim aldı o da ne sipariş ettiğimi bilmiyordu). Ben de iade talebi oluşturdum, yarın kapımdan iade alınacak gösteriyor. Bu süreç nasıl işliyor? İade kabul edılırse param iade edilir sanırım edilmezse kargo geri mi gelir? Geri gönderılme gıbı bır durumu var mı ürünün? (Mouse 100, matkap 1300 TL. Geri göndermeleri mantıksız olur.) Kargonun kutusunu falan hiç ellemedim.

Hepsiburada'ya mail yoluyla ulaşın bunu anlatın öyle direkt matkabı yollarsanız farenin iadesi olarak kimse kabul etmez. Ben olsam matkabı satardım ama memlekete sizin gibi dürüst insanlar da lazım. Bir de kargonun üzerindeki etikete baktınız mı? Başkasının kargosu karışmış olmasın.

Hepsiburada'dan mouse sipariş etmıstım fakat matkap yollamışlar (ben okuldayken gelmiş kargocu, annem teslim aldı o da ne sipariş ettiğimi bilmiyordu). Ben de iade talebi oluşturdum, yarın kapımdan iade alınacak gösteriyor. Bu süreç nasıl işliyor? İade kabul edılırse param iade edilir sanırım edilmezse kargo geri mi gelir? Geri gönderılme gıbı bır durumu var mı ürünün? (mouse 100, matkap 1300 TL. Geri göndermeleri mantıksız olur.) Kargonun kutusunu falan hiç ellemedim.

Hocam hiç inanamadım nasıl matkap gönderdiler ki kargo firmasının suçu olabilir.

Hepsiburada'dan mouse sipariş etmıstım fakat matkap yollamışlar (ben okuldayken gelmiş kargocu, annem teslim aldı o da ne sipariş ettiğimi bilmiyordu). Ben de iade talebi oluşturdum, yarın kapımdan iade alınacak gösteriyor. Bu süreç nasıl işliyor? İade kabul edılırse param iade edilir sanırım edilmezse kargo geri mi gelir? Geri gönderılme gıbı bır durumu var mı ürünün? (Mouse 100, matkap 1300 TL. Geri göndermeleri mantıksız olur.) Kargonun kutusunu falan hiç ellemedim.
İlginç bir durum. Ben olsam kesinlikle o matkabı 2.el satıp daha iyi bir mouse almaya yeltenmezdim. Elbette bana bu kadar alakasız bir ürün gönderip memnuniyetimi minimuma sabitleyen satıcının hâlinden anlar, ürünü geri iade eder ve kahraman olurdum!

Kompüter destekli internet ortamındaki elektronik ticaret sitelerinin birinden, satın aldığı ürünle alakalı sorun yaşayan ve tavsiyeye ihtiyaç duyan bir insan. Foruma yeni üye olmasından anlayabilirsiniz.

Hepsiburada'ya mail yoluyla ulaşın bunu anlatın öyle direkt matkabı yollarsanız farenin iadesi olarak kimse kabul etmez. Ben olsam matkabı satardım ama memlekete sizin gibi dürüst insanlar da lazım. Bir de kargonun üzerindeki etikete baktınız mı? Başkasının kargosu karışmış olmasın.
Mouse zaten stoklarda kalmamış diyor paramı iade etsinler yeter.Ve kargoda benim adım yazıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı