Hepsiburada'da ödeme butonu çalışmıyor

Alerantt0

Hectopat
Daha fazla  
Kart bilgisi: Girildi (Papara, hatta 1TL çekti)
Adres: Girildi.
Tel no: Girildi

IMG_20240706_165120.jpg

Ama olan bu, buton çalışmıyor. Stoklar hala var.

Kart bilgisi: Girildi (Papara, hatta 1TL çekti)
Adres: Girildi.
Tel no: Girildi

Eki Görüntüle 2243803

Ama olan bu, buton çalışmıyor. Stoklar hala var.

Ödeme seçeneğinde eksik bilgi uyarısı vermiş. Ödeme seçeneğini ekledikten sonra kartı seçtiniz mi? Birden fazla ödeme seçeneği çıkıyor.

Ödeme seçeneğinde eksik bilgi uyarısı vermiş. Ödeme seçeneğini ekledikten sonra kartı seçtiniz mi? Birden fazla ödeme seçeneği çıkıyor.
Onu nereden yapacağımı bulamadım kanka. Hesap ayarlarında öyle bir şey göremedim. Sadece kartı kaydettim, o kadar. Şu menüde de hiçbir ödeme seçeneği görmüyorum. Mobil uygulamadan yapmaya çalıştım, belki seçenek çıkmıyordur diye düşündüm, bu sefer de PC üzerinden web görünümünden denedim, yine olmadı. Hatta butonun HTML kodlarından "disabled" özelliğini kaldırıp denedim, yine olmuyor. Ne yapmam lazım daha? Alacağım şey başka yerlerde aynı şekilde yok, uygun diye buradan almak zorundayım. Yoksa Hepsiburada gerçekten rezil bir proje...

Onu nereden yapacağımı bulamadım kanka. Hesap ayarlarında öyle bir şey göremedim. Sadece kartı kaydettim, o kadar. Şu menüde de hiçbir ödeme seçeneği görmüyorum. Mobil uygulamadan yapmaya çalıştım, belki seçenek çıkmıyordur diye düşündüm, bu sefer de PC üzerinden web görünümünden denedim, yine olmadı. Hatta butonun HTML kodlarından "disabled" özelliğini kaldırıp denedim, yine olmuyor. Ne yapmam lazım daha? Alacağım şey başka yerlerde aynı şekilde yok, uygun diye buradan almak zorundayım. Yoksa Hepsiburada gerçekten rezil bir proje...

Müşteri hizmetlerine bir ulaşın isterseniz. Eğer ki kart dolandırıcılık şüphesi içeren bir durum yaşadıysa hesabınızda alışverişe engel konulmuş olabilir. Kart ekledikten sonra ekteki gibi alışveriş bilgilerinde kart seçimi görünmesi lazım.

1720285009332.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı