Hepsiburada'da ölü pikselli monitörü iade etme

Benim ailem biraz korkuyor böyle şeylerden ve bana mağazadan alalım diyor. Mağazada ise çok daha pahalılar.

Fark etmez tek avantajı orada deneyebiliyorsunuz. Ama aileniz ortalama Türk ailesi olarak geçmişte yaşanan olayları düşünüyorlar. Gayet normal internetten almanız daha mantıklı. Eğer kronik bir sorunu çıkarsa iade edebiliyorsunuz. Gerekli testlerini yaparsan geldiğinde bir sorunu varsa anlarız. Buraya konu açıp atabilirsin.
 

Ben monitörü deneyimledim bir arkadaşımdan ama ufo testte (ghosting) ufolar hızla kayarken ufoların hemen arkasından çok küçük bir gölge gibi bir şey oluyordu normal mi?
 
Ben monitörü deneyimledim bir arkadaşımdan ama ufo testte (ghosting) ufolar hızla kayarken ufoların hemen arkasından çok küçük bir gölge gibi bir şey oluyordu normal mi?

Fotoğrafını atarsanız daha emin oluruz. Ama az bir şey olması normal. Rahatsız edecek derecede değilse iade etmeye gerek yok.
 
Hocam ben MSI almıştım aldığımda tertemizdi 20 gün sonra panelde çizikler oluşmaya başladı. Bende servise götürüp rapor aldım, raporu yolladım. Bir iki gün içinde net sonuçlanacak iade mi yoksa yenisini mi yollayacakları. Eğer bir kuşkunuz varsa teknik servisi iyi olan bir markayı tercih ediniz.
 

hocam ben Monster Aryond A27 v1.1 240 Hz Gaming monitör​

ya da​

Acer ED270up 27" 165Hz 1ms 2K​

Monitöründen 1 tanesini alacağım. Sistemim 10400F+RTX 3060. 2K'nın daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
 

hocam ben Monster Aryond A27 v1.1 240 Hz Gaming monitör​

ya da​

Acer ED270up 27" 165Hz 1ms 2K​

Monitöründen 1 tanesini alacağım. Sistemim 10400F+RTX 3060. 2K'nın daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.

2K da 165 Hz anca FPS oyunlarında alırsınız. Hikayeli oyunlarda biraz zor. Ama tabii ki genel kullanım adına da 2K daha mantıklı. 3060'ın 2K da hikayeli oyun performansını çok bilmiyorum fakat bir sıkıntı yaşarsanız da 1080p ye çeker FPS Boost yaparsınız, zaten DLSS var ben olsam bende 2K tercih ederdim.
 

Hocam Acer monitörlerde 5 ölü pixel çıkmadan iade almıyorlar bende 1 tane çıksa ve almasalar bende THH'ye başvursam bir masrafım olur mu ve ben mi kazanırım onlar mı?
 
Şu şekilde işlem yürüteceksiniz; monitörü aldınız evde baktınız ölü piksel var iade edeceksiniz. Sebep olarak beğenmedim diyeceksiniz. Sonra para iadesi alınca tekrar satın alacaksınız. Bu tarz 5 ölü pikselden altında ki durumlar ürünün servise gitmesi durumunda geçerli. Sizin 14 günlük iade hakkınız var ve bu hak koşulsuz şartsız iade hakkı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…