C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.598 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #1 https://www.hepsiburada.com/adidas-vs-pace-2-0-erkek-siyah-sneaker-p-HBCV00003XIEV5 Fiyatı uygun görünüyor, bunu almak istiyorum sizce orijinal midir?
https://www.hepsiburada.com/adidas-vs-pace-2-0-erkek-siyah-sneaker-p-HBCV00003XIEV5 Fiyatı uygun görünüyor, bunu almak istiyorum sizce orijinal midir?
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2024 #2 Korayspor satıcısından alın.
B baba77 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 572 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 Darth Urfha dedi: Korayspor satıcısından alın. Genişletmek için tıkla... Korayspor'dan aldım daha önce, orijinal ürün gibi duruyor. Arkadaş doğru söylüyor. Ayrıca Amazon'a da bakmanı öneririm, indirim denk getirirsen buradaki fiyatların neredeyse yarısına alabiliyorsun.
Darth Urfha dedi: Korayspor satıcısından alın. Genişletmek için tıkla... Korayspor'dan aldım daha önce, orijinal ürün gibi duruyor. Arkadaş doğru söylüyor. Ayrıca Amazon'a da bakmanı öneririm, indirim denk getirirsen buradaki fiyatların neredeyse yarısına alabiliyorsun.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.598 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #4 baba77 dedi: Korayspor'dan aldım daha önce, orijinal ürün gibi duruyor. Arkadaş doğru söylüyor. Ayrıca Amazon'a da bakmanı öneririm, indirim denk getirirsen buradaki fiyatların neredeyse yarısına alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yarısı iyiymiş hocam ama ben bekleyince indirim olmuyor, ben aldıktan 1 gün sonra indirim olur.
baba77 dedi: Korayspor'dan aldım daha önce, orijinal ürün gibi duruyor. Arkadaş doğru söylüyor. Ayrıca Amazon'a da bakmanı öneririm, indirim denk getirirsen buradaki fiyatların neredeyse yarısına alabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yarısı iyiymiş hocam ama ben bekleyince indirim olmuyor, ben aldıktan 1 gün sonra indirim olur.
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2024 #5 Ayakkabının kalıbı büyük bunu bilerek al ben bilmeden aldım giyemedim ayrıca rahatta değil şimdiden söyleyeyim.
Ayakkabının kalıbı büyük bunu bilerek al ben bilmeden aldım giyemedim ayrıca rahatta değil şimdiden söyleyeyim.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.598 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #6 TatarBekir dedi: Ayakkabının kalıbı büyük bunu bilerek al ben bilmeden aldım giyemedim ayrıca rahatta değil şimdiden söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Neden rahat değil hocam? Başka tavsiyen var mı?
TatarBekir dedi: Ayakkabının kalıbı büyük bunu bilerek al ben bilmeden aldım giyemedim ayrıca rahatta değil şimdiden söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Neden rahat değil hocam? Başka tavsiyen var mı?
B baba77 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 572 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #7 cenkkk dedi: Neden rahat değil hocam? Başka tavsiyen var mı? Genişletmek için tıkla... Bence çok rahat bir ayakkabı, arkadaş sanırım kötü anılarından dolayı öyle söylemiş. Normal spor ayakkabı rahatlığında.
cenkkk dedi: Neden rahat değil hocam? Başka tavsiyen var mı? Genişletmek için tıkla... Bence çok rahat bir ayakkabı, arkadaş sanırım kötü anılarından dolayı öyle söylemiş. Normal spor ayakkabı rahatlığında.
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2024 #8 baba77 dedi: Bence çok rahat bir ayakkabı, arkadaş sanırım kötü anılarından dolayı öyle söylemiş. Normal spor ayakkabı rahatlığında. Genişletmek için tıkla... Abart istersen. cenkkk dedi: Neden rahat değil hocam? Başka tavsiyen var mı? Genişletmek için tıkla... Düz taban ayakkabı olduğundan kaynaklı düz taban giymeye alışıksan alabilirsin.
baba77 dedi: Bence çok rahat bir ayakkabı, arkadaş sanırım kötü anılarından dolayı öyle söylemiş. Normal spor ayakkabı rahatlığında. Genişletmek için tıkla... Abart istersen. cenkkk dedi: Neden rahat değil hocam? Başka tavsiyen var mı? Genişletmek için tıkla... Düz taban ayakkabı olduğundan kaynaklı düz taban giymeye alışıksan alabilirsin.