ArdaDnz Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 585 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #11 Cod dedi: Ben bu bilgisayarı almak istiyorum. Bu bilgisayarı mağazasına sorarsam aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi? PC linki: https://www.hepsiburada.com/turbox-...0ti-masaustu-oyun-bilgisayari-pm-HB00000OYNRT Genişletmek için tıkla... Hocam Turbox yazan hiçbir ürünü almayın bedava olsa bile almayın.
Cod dedi: Ben bu bilgisayarı almak istiyorum. Bu bilgisayarı mağazasına sorarsam aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi? PC linki: https://www.hepsiburada.com/turbox-...0ti-masaustu-oyun-bilgisayari-pm-HB00000OYNRT Genişletmek için tıkla... Hocam Turbox yazan hiçbir ürünü almayın bedava olsa bile almayın.
Cod Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #12 egeoz316 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Aldıktan sonra PSU değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam param olduğunda bu bilgisayarı İtopya çalışanlarına göstersem? Aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi çünkü kartım yok.
egeoz316 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Aldıktan sonra PSU değiştirmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam param olduğunda bu bilgisayarı İtopya çalışanlarına göstersem? Aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi çünkü kartım yok.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 9 Temmuz 2022 #13 Her şeyi boşverin Turbox hocam, aman diyim uzun durun.
2smokeyy Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 576 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #14 Cod dedi: Ben bu bilgisayarı almak istiyorum. Bu bilgisayarı mağazasına sorarsam aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi? PC linki: https://www.hepsiburada.com/turbox-...0ti-masaustu-oyun-bilgisayari-pm-HB00000OYNRT Genişletmek için tıkla... Almanızı tavsiye etmem onun yerine kendiniz toplayabilirsiniz yada bütçenizi söyleyin yardımcı olmaya çalışalım.
Cod dedi: Ben bu bilgisayarı almak istiyorum. Bu bilgisayarı mağazasına sorarsam aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi? PC linki: https://www.hepsiburada.com/turbox-...0ti-masaustu-oyun-bilgisayari-pm-HB00000OYNRT Genişletmek için tıkla... Almanızı tavsiye etmem onun yerine kendiniz toplayabilirsiniz yada bütçenizi söyleyin yardımcı olmaya çalışalım.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #15 Cod dedi: Hocam param olduğunda bu bilgisayarı İtopya çalışanlarına göstersem? Aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi çünkü kartım yok. Genişletmek için tıkla... İtopya mağazasına yakınsanız gidip bakın, stokta olabilir.
Cod dedi: Hocam param olduğunda bu bilgisayarı İtopya çalışanlarına göstersem? Aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi çünkü kartım yok. Genişletmek için tıkla... İtopya mağazasına yakınsanız gidip bakın, stokta olabilir.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.095 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 9 Temmuz 2022 #16 Cod dedi: Hocam param olduğunda bu bilgisayarı İtopya çalışanlarına göstersem? Aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi çünkü kartım yok. Genişletmek için tıkla... Eğer Ankara veya İstanbul'da yaşıyorsanız kendi mağzalarına gidip sistemi oradan alabilirsiniz.
Cod dedi: Hocam param olduğunda bu bilgisayarı İtopya çalışanlarına göstersem? Aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi çünkü kartım yok. Genişletmek için tıkla... Eğer Ankara veya İstanbul'da yaşıyorsanız kendi mağzalarına gidip sistemi oradan alabilirsiniz.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 9 Temmuz 2022 #17 Cod dedi: Hocam param olduğunda bu bilgisayarı İtopya çalışanlarına göstersem? Aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi çünkü kartım yok. Genişletmek için tıkla... Hazır sistemler genelde internete özel ve indirimli oluyor. Yani kendiniz orada gidip toplasanız muhtemelen pahalıya gelecektir.
Cod dedi: Hocam param olduğunda bu bilgisayarı İtopya çalışanlarına göstersem? Aynı özellikte bir bilgisayar verirler mi çünkü kartım yok. Genişletmek için tıkla... Hazır sistemler genelde internete özel ve indirimli oluyor. Yani kendiniz orada gidip toplasanız muhtemelen pahalıya gelecektir.
Cod Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #18 Shahdee dedi: Hazır sistemler genelde internete özel ve indirimli oluyor. Yani kendiniz orada gidip toplasanız muhtemelen pahalıya gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci + ekran kartı süper ama RAM'i 8 GB az geldi gibi sence iyi mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Shahdee dedi: Hazır sistemler genelde internete özel ve indirimli oluyor. Yani kendiniz orada gidip toplasanız muhtemelen pahalıya gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci + ekran kartı süper ama RAM'i 8 GB az geldi gibi sence iyi mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.095 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 9 Temmuz 2022 #19 Cod dedi: Hocam işlemci + ekran kartı süper ama RAM'i 8 GB az geldi gibi sence iyi mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İsterseniz RAM'i yükseltebilirsiniz.
Cod dedi: Hocam işlemci + ekran kartı süper ama RAM'i 8 GB az geldi gibi sence iyi mi? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İsterseniz RAM'i yükseltebilirsiniz.
H hasantalha3 Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #20 HYPE-UNO yerine ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu almak daha mantıklı bende bu sistemi almayı düşünüyorum.
HYPE-UNO yerine ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bunu almak daha mantıklı bende bu sistemi almayı düşünüyorum.