Selamlar, 5600 için Hepsiburada üzerinden MX6-Ultra termal macun almak istiyorum. Geçen yıllardaki forumlarda sahte olduğunu düşünen de vardı orijinal de, siz ne düşünüyorsunuz?
Selamlar, 5600 için Hepsiburada üzerinden MX6-Ultra termal macun almak istiyorum. Geçen yıllardaki forumlarda sahte olduğunu düşünen de vardı orijinal de, siz ne düşünüyorsunuz?
Hepsiburada'nın sahte satacağını pek sanmıyorum. Başka satıcı olsa başka.Selamlar, 5600 için Hepsiburada üzerinden MX6-Ultra termal macun almak istiyorum. Geçen yıllardaki forumlarda sahte olduğunu düşünen de vardı orijinal de, siz ne düşünüyorsunuz?
Geçen haftalarda satın aldım. Orijinal ürün hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Ama içinde spatula çıkmıyor brom bilgin olsun.Selamlar, 5600 için Hepsiburada üzerinden MX6-Ultra termal macun almak istiyorum. Geçen yıllardaki forumlarda sahte olduğunu düşünen de vardı orijinal de, siz ne düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.