Hepsiburada'da satılan RX 6700 XT ekran kartı alınır mı?

burakayyildiz

Hectopat
Hepsiburada satıcı listeli kartı alan oldu mu? Açıklamada deprem bölgesinden geldiği yazılmış ama güncel mi değil mi emin olamadım. Yorumlarda güncel değil yazan var fakat müşteri hizmetlerine onaylatamadım bu durumu.

Diğer seçeneğim ise Trendyol, Trendyol ile tecrübem olmadığı için konuyu açmak istedim.

Fikirlerinize açığım. Aynı fiyat aralığında parça da önerebilirsiniz. Teşekkürler.

İkisi de kendisi satıyor hocam rahatlıkla ikisinden birinden alabilirsiniz.

Satıcı Hepsiburada, güvenilir ve orijinal alabilirsin.

Benim önerim üzerine ekleyip RTX 4060 Ti alırsan daha iyi olur.

Alınmaz. Sapphire modeli en kötü ve en sorunlu model. 2. elde 6000-6500 TL arasında sıfıra yakın Red Devil 6700 XT'yi alabiliyorsun. 4000 TL fazla verip daha kötü bir kart almana gerek yok. Facebook'ta 2. el ekran kartı alım satım gruplarıma girerek bulabilirsin. Red Devil, 6700 XT'lerin en iyisidir.

O zaman trendyolu tercih edeceğim sanırım. Hepsiburada'da ürünün altında yazan açıklama şu şekilde;
  • DEPREM BÖLGESİNDE OLDUĞUMUZDAN DOLAYI
  • ÜRÜNÜN DIŞ KUTUSU HASAR GÖRMÜŞTÜR VE HARİCİ BİR KUTU İLE YOLLANACAKTIR.
  • ÜRÜNDE HERHANGİ BİR KUSUR BULUNMAMAKTADIR.
Aslında bu sefer nvdia'ya yönelmek istiyordum fakat pozitif yönünü göremiyorum. Fp olarak hiç kafama yatmıyor.
Sapphire konusunda da iki kart kullandım, beni hiç üzmedi açıkcası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…